+ Post New Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
EduGeek.net Site Problems Thread, High Server Load Detected in EduGeek Stuff; So far so good, no errors, but I'm sure we'll all post back if there is...
  1. #31

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,345
    Thank Post
    242
    Thanked 1,602 Times in 1,278 Posts
    Rep Power
    346
    So far so good, no errors, but I'm sure we'll all post back if there is

  2. #32
    mjs_mjs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    bexleyheath, london
    Posts
    1,021
    Thank Post
    37
    Thanked 111 Times in 95 Posts
    Rep Power
    38
    Urm forums and accessing pages is quicker for me than before, but that could be anytthing in the chain gettin quicker. I've noticed my little smilies and the icons above where you type your reply load like dialup with one then another then another ect, but quicker.

  3. #33

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,837
    Thank Post
    974
    Thanked 1,405 Times in 850 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    460
    Right now the server is running with all the same settings as the old server (max connections etc) so I can directly compare but I will be tweaking the server up a lot tonight. The icons issue could be cured by this.

  4. #34

    Edu-IT's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7,459
    Thank Post
    408
    Thanked 672 Times in 614 Posts
    Rep Power
    192
    © 2005 - 2009 EduGeek.net
    SERVER: 4
    How many servers power the site now?

  5. #35

    john's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    London
    Posts
    10,447
    Thank Post
    1,537
    Thanked 1,069 Times in 934 Posts
    Rep Power
    305
    Quote Originally Posted by FN-GM View Post
    Oh and i did offer to donate a PowerEdge 2900 Server for the site but no come back...
    I remember that conversation, I thought I was a lucky recipient of the free 2900

  6. #36
    mjs_mjs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    bexleyheath, london
    Posts
    1,021
    Thank Post
    37
    Thanked 111 Times in 95 Posts
    Rep Power
    38
    Quote Originally Posted by Edu-IT View Post
    How many servers power the site now?
    I look at this almost everytime i load the site, it has never been anthing different for me. Anyone get anything other than server 4?

  7. #37


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,706
    Thank Post
    354
    Thanked 807 Times in 722 Posts
    Rep Power
    348
    Quote Originally Posted by mjs_mjs View Post
    I look at this almost everytime i load the site, it has never been anthing different for me. Anyone get anything other than server 4?
    Nope, always 4 here.

  8. #38

    Dos_Box's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Preston, Lancashire
    Posts
    9,440
    Thank Post
    701
    Thanked 2,302 Times in 1,063 Posts
    Blog Entries
    23
    Rep Power
    678
    We now have 1 BIG (new) server running the site. This server is the 4th server we have hosted EduGeek on since we began. Does this clear things up?

    *Actually it is the 5th, but we are not counting the basic package we stared off with on Farcehosts.
    Last edited by Dos_Box; 29th December 2009 at 04:20 PM.

  9. Thanks to Dos_Box from:

    kmount (29th December 2009)

  10. #39
    mjs_mjs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    bexleyheath, london
    Posts
    1,021
    Thank Post
    37
    Thanked 111 Times in 95 Posts
    Rep Power
    38
    ahh makes sence now.

  11. #40


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,706
    Thank Post
    354
    Thanked 807 Times in 722 Posts
    Rep Power
    348
    Ta


  12. #41

    mac_shinobi's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    10,053
    Thank Post
    3,583
    Thanked 1,123 Times in 1,025 Posts
    Rep Power
    377
    I had that message about a month or so ago ( give or take a bit as my mental arithmetic combined with my memory span like a gold fish ) but is and has been working fine for a while - I figured it would be something silly so just came back to the site the next day as I kept getting it a lot.



SHARE:
+ Post New Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Setting up load balancing on server 2003
    By Kyle in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 25th November 2009, 09:48 AM
  2. SIMS will not load on Server 2008 64bit
    By KWestos in forum MIS Systems
    Replies: 15
    Last Post: 8th October 2009, 09:50 PM
  3. A server error that affects your login session was detected. - Moodle
    By FN-GM in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 5
    Last Post: 5th February 2009, 01:23 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 31st October 2007, 03:25 PM
  5. isight not detected
    By thegrassisgreener in forum Mac
    Replies: 2
    Last Post: 19th October 2007, 01:16 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •