+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
EduGeek.net Site Problems Thread, EduGeek through proxy in EduGeek Stuff; Originally Posted by john One feels that is not acceptable (hopes Tom gets that terrible joke about the fact HRH ...
  1. #16


    tom_newton's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Leeds
    Posts
    4,461
    Thank Post
    866
    Thanked 845 Times in 667 Posts
    Rep Power
    195
    Quote Originally Posted by john View Post
    One feels that is not acceptable
    (hopes Tom gets that terrible joke about the fact HRH The Queen answers his phone )
    I shall tell Kerst you think she sounds like the queen

  2. #17

    john's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    London
    Posts
    10,498
    Thank Post
    1,488
    Thanked 1,049 Times in 918 Posts
    Rep Power
    301
    I had you on speaker-phone when i called your Line the other day and my tech and I were heh its The Queen that answers Tom's phone So by Queen I was meaning HRH The Queen not any other type of "queen" before Kerst wants to murder me. AS you were out I had to make do with Gav you know He was his excellent usual helpful self though confirming a feature was in teh new FP for Oct So thanks to Gav .

    Anyway back on topic, I think you maybe suffering from Cache as I do at home, I don't get Edubuy buttons on any page but the front but I do get them on my laptop.

  3. #18

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,631
    Thank Post
    890
    Thanked 1,314 Times in 798 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    441
    Quote Originally Posted by john View Post
    Anyway back on topic, I think you maybe suffering from Cache as I do at home, I don't get Edubuy buttons on any page but the front but I do get them on my laptop.
    OMG, what bugs are these lol. I have never had an issue anywhere like this nor heard of anyone having it till now. What theme do you use on that pc john? (look at the bottom left of the page for the name)

    If the frontpage works but the forums dont that can be explained by the frontpage being a set theme and cant be overriden by cookies etc where as you have choice on the forums.

  4. #19

    john's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    London
    Posts
    10,498
    Thank Post
    1,488
    Thanked 1,049 Times in 918 Posts
    Rep Power
    301
    EG: V4.0.0.1 Non-Tabbed - Verdana is what I have on my home PC and have no edu-buy buttons, but I get them at work and my netbook so always assumed it was cache and as I don't edu-buy at home wasn't worried about it

  5. #20
    OverWorked's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    N. Yorks
    Posts
    1,010
    Thank Post
    196
    Thanked 42 Times in 34 Posts
    Rep Power
    30
    Quote Originally Posted by ZeroHour View Post
    tom is closest. I think your using a old theme. The main menubar is made up of individual images now not one (for ages now).
    Can you tell me what theme you have and I will fix/disable the theme?

    cheers
    I've tried ctrl+f5, but it didn't fix it. I've also tried different browsers (IE / Chrome / Firefox) but it makes no difference.

    I'm using v4.0.0.1 tabbed trebuchet MS at home (the only place EG works for me).

    Does the theme roam with the account, or does it just stay with the machine you're using? I'll look when I get back to the school.

  6. #21
    OverWorked's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    N. Yorks
    Posts
    1,010
    Thank Post
    196
    Thanked 42 Times in 34 Posts
    Rep Power
    30

    Fixed!

    It's fixed. I was using theme EG: V4.0.0.1. Tabbed - Verdanna at school. I've changed it to Trebuchet MS, the same as at home, and it all works again.

    I've got the forums page back and can start posting from work again.

  7. #22

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,631
    Thank Post
    890
    Thanked 1,314 Times in 798 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    441
    If you switch back does the problem reoccur?
    I tested all the themes last night at home and all worked for me. The prefence is stored in cookies but can be forced in usercp.

  8. #23
    OverWorked's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    N. Yorks
    Posts
    1,010
    Thank Post
    196
    Thanked 42 Times in 34 Posts
    Rep Power
    30
    No... I've switched back to Verdana and it all still works - the problem has gone.

    Other funny things were happening: like the blank box where the EduGeek logo should be was linking to /forums/ instead of the home page.

    Anyway, it's all working now. It still doesn't explain why is was happening from three locations. If it reappears I'll just change the theme.

    In my usercp the forum skin is set as forum default, if this is any help.
    Last edited by OverWorked; 26th October 2009 at 09:49 AM.

  9. #24

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,631
    Thank Post
    890
    Thanked 1,314 Times in 798 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    441
    Let me know if you have the issue again. I have made some changes to the older templates to attempt to fix the issue so it should hopefully not be an issue again.

    Cheers

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Proxy On Proxy Off App
    By craigg in forum Scripts
    Replies: 40
    Last Post: 28th May 2010, 03:46 PM
  2. RM proxy + internal proxy
    By rh91uk in forum How do you do....it?
    Replies: 7
    Last Post: 4th October 2008, 12:38 PM
  3. Proxy switch "proxy on" & " proxy off" software
    By GavRob in forum Network and Classroom Management
    Replies: 20
    Last Post: 30th July 2007, 10:05 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •