+ Post New Thread
Results 1 to 1 of 1
EduGeek.net Site Problems Thread, Prefixes do not show on iPhone skin in EduGeek Stuff; Hi, As the title says, when i use the site using the iPhone skin the prefixes do not show up. ...
  1. #1

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,249
    Thank Post
    898
    Thanked 1,785 Times in 1,537 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    463

    Prefixes do not show on iPhone skin

    Hi,

    As the title says, when i use the site using the iPhone skin the prefixes do not show up.

    Z
    Last edited by ZeroHour; 6th April 2010 at 10:39 AM.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [CLOSED] Bug/Error: reply. To a PM with iPhone skin
    By FN-GM in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 1
    Last Post: 14th February 2010, 09:52 PM
  2. [Ubuntu] vlc skin problems
    By RabbieBurns in forum *nix
    Replies: 0
    Last Post: 15th June 2009, 04:11 PM
  3. More buttons in iPhone skin
    By FN-GM in forum Comments and Suggestions
    Replies: 5
    Last Post: 22nd December 2008, 06:51 PM
  4. Windows Server Platform Forum and/or Prefixes?
    By FN-GM in forum Comments and Suggestions
    Replies: 6
    Last Post: 27th August 2008, 12:01 PM
  5. Skin problems
    By Joanne in forum General Chat
    Replies: 11
    Last Post: 5th March 2008, 09:37 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •