+ Post New Thread
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43
EduGeek.net Site Problems Thread, slow access in EduGeek Stuff; Hi all, Is it me or the site for last few days have been slightly slower? i.e. when clicking on ...
  1. #1

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    East Midlands
    Posts
    748
    Thank Post
    17
    Thanked 109 Times in 69 Posts
    Rep Power
    38

    slow access

    Hi all,

    Is it me or the site for last few days have been slightly slower? i.e. when clicking on new posts etc

    Ash.

  2. #2

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Leicestershire
    Posts
    274
    Thank Post
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    16
    Yes, i have noticed that!

  3. #3


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,706
    Thank Post
    354
    Thanked 807 Times in 722 Posts
    Rep Power
    348
    Yep, slow here too during peak times.

    A stick is available if you wish to hit the server Shaun.

  4. #4

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,834
    Thank Post
    971
    Thanked 1,385 Times in 849 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    457
    Yeh there has been some load issues as of late. I tweaked the server yesterday so we will see how it goes later but I am suspecting a upgrade may be needed soon.

  5. #5

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,690
    Thank Post
    756
    Thanked 1,715 Times in 1,526 Posts
    Rep Power
    438
    I thought it was just my connection was doing loads of dupe posts the other day.

    Ben

  6. #6

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,834
    Thank Post
    971
    Thanked 1,385 Times in 849 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    457
    How are things feeling today? It will probably still be slow but is it as slow.

  7. #7

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,690
    Thank Post
    756
    Thanked 1,715 Times in 1,526 Posts
    Rep Power
    438
    Seems to be better at the moment no dupes so far for me anyway.

    Ben

  8. #8


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,706
    Thank Post
    354
    Thanked 807 Times in 722 Posts
    Rep Power
    348
    No dupes but parts of pages aren't loading for me and it's a bit lumpy still.

    Appreciate the efforts Shaun.

  9. #9

    CHR1S's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Birmingham
    Posts
    4,573
    Thank Post
    1,652
    Thanked 506 Times in 309 Posts
    Rep Power
    221
    Going quite slow for me at the moment, it must be time to donate again.....want me to look behind the sofa for some spare change?

  10. #10

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,834
    Thank Post
    971
    Thanked 1,385 Times in 849 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    457
    Hehe, its cool, I am just debating getting rid of apache and switching to lighttpd but its a bit of pain to get it going since lighttpd does not support .htaccess files so I have to redo all of them.

  11. #11

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,834
    Thank Post
    971
    Thanked 1,385 Times in 849 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    457
    Right I have made some pretty big server changes and installed a few tools to help so I am *hoping* we have less problems tomorrow at peak times. Its so hard to properly simulate load on test setups its hard to say but it should help and all seems to be running fine so far.
    Post post your feedback both + and - for server performance today as I will be tweaking the server config as and when I get notified of issues. There is still scope to increase certain variables but I have to monitor ram usage before a increase the limits.

    Cheers

  12. 5 Thanks to ZeroHour:

    john (17th June 2009), kmount (16th June 2009), leco (17th June 2009), SYNACK (16th June 2009), witch (16th June 2009)

  13. #12


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,706
    Thank Post
    354
    Thanked 807 Times in 722 Posts
    Rep Power
    348
    Lovely, cheers Shaun, will see how it goes and let you know.

  14. #13

    SpuffMonkey's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    2,268
    Thank Post
    55
    Thanked 285 Times in 191 Posts
    Rep Power
    136
    Still slow for me...

  15. #14

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,834
    Thank Post
    971
    Thanked 1,385 Times in 849 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    457
    More tweaks/code changes have been applied but I dont know if it will help hugely but heres hoping...

  16. #15
    alan-d's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sutton Coldfield
    Posts
    2,422
    Thank Post
    360
    Thanked 259 Times in 190 Posts
    Rep Power
    77
    Slow here at the mo. A ping to EG is losing 3 out of 4 pkts but all other sites seem fine.



SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. [MS Office - 2003] Powerpoint - Slow transition not slow enough
    By WithoutMotive in forum Office Software
    Replies: 0
    Last Post: 26th January 2009, 03:46 PM
  2. Download slow?
    By kmount in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 4
    Last Post: 13th February 2008, 08:56 AM
  3. Slow PC
    By MrsGrinch in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: 16th November 2007, 05:53 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •