+ Post New Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
EduGeek.net Site Problems Thread, slow access in EduGeek Stuff; I am trying to trace parts of edugeeks code section by section to see if anything is executing slowly....
  1. #16

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,706
    Thank Post
    906
    Thanked 1,321 Times in 803 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    445
    I am trying to trace parts of edugeeks code section by section to see if anything is executing slowly.

  2. #17
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    41
    ... and there was me thinking it was my machine. Still very very slow, I get to read all the connections on the status bar

  3. #18

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,957
    Thank Post
    886
    Thanked 1,700 Times in 1,477 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    448
    I can confirm this, last time it was this slow for me was when i was in Aussie.

  4. #19

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,615
    Thank Post
    648
    Thanked 1,618 Times in 1,448 Posts
    Rep Power
    421
    Still finding it slow today and lots of dupe posts from me.

    Ben

  5. #20

    witch's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Dorset
    Posts
    11,278
    Thank Post
    1,376
    Thanked 2,379 Times in 1,675 Posts
    Rep Power
    703
    Very slow here - worse than ever - getting error messages and all sorts!

  6. #21
    theeldergeek
    Guest
    Very slow for me here I'm afraid.

  7. #22
    linkazoid's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    London
    Posts
    647
    Thank Post
    119
    Thanked 89 Times in 73 Posts
    Rep Power
    78
    Might help ya.... Some Avatars are not loading for me...


    Michael

  8. #23
    linkazoid's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    London
    Posts
    647
    Thank Post
    119
    Thanked 89 Times in 73 Posts
    Rep Power
    78
    Might help ya.... Some Avatars are not loading for me...


    Michael

  9. #24

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,706
    Thank Post
    906
    Thanked 1,321 Times in 803 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    445
    I am tweaking the config as we speak so errors may appear. If they are appearing for a bit then email me (webmater(AT)edugeek.net)
    I have got apache's footprint per instance down by about 20-25% so I can start tweaking the number of instances. We also may be getting another server to help soon.

  10. #25

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,706
    Thank Post
    906
    Thanked 1,321 Times in 803 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    445
    Things are looking much better today server side after the batch of tweaks I did after yesterdays peak. Let me know how you are finding it around the usual peak times.

  11. #26

    SYSMAN_MK's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    4,005
    Thank Post
    489
    Thanked 1,340 Times in 728 Posts
    Rep Power
    428
    The past hour has been the worst yet for me.

  12. #27

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,615
    Thank Post
    648
    Thanked 1,618 Times in 1,448 Posts
    Rep Power
    421
    So far no dupes for me so it's looking better.

    Ben

  13. #28
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    41
    So far so good at my end. Much faster than yesterday

  14. #29
    alan-d's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sutton Coldfield
    Posts
    2,414
    Thank Post
    360
    Thanked 256 Times in 187 Posts
    Rep Power
    75
    I was about to say it was a lot better then it took ages to post this

    Generally it is better but has the odd relapse

  15. #30

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,706
    Thank Post
    906
    Thanked 1,321 Times in 803 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    445
    I have made more changes again last night. This time its mostly html/image optimisation which should mean the main logo and menubar loads significally faster which all will help server load. It probably wont be a huge difference in terms of server load but it means that open connections to apache are closed quicker as the content is delivered faster.
    There is also the odd blip with the internet/adverts etc that could slow the site thats out of our control. There are more tweaks coming for mysql though which I hope will increase write speed to the database.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [MS Office - 2003] Powerpoint - Slow transition not slow enough
    By WithoutMotive in forum Office Software
    Replies: 0
    Last Post: 26th January 2009, 02:46 PM
  2. Download slow?
    By kmount in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 4
    Last Post: 13th February 2008, 07:56 AM
  3. Slow PC
    By MrsGrinch in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: 16th November 2007, 04:53 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •