+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
EduGeek.net Site Problems Thread, multiple log in in EduGeek Stuff; OK don't know if this is an issue with the site or my laptop. Every time I change to another ...
  1. #1
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    41

    multiple log in

    OK don't know if this is an issue with the site or my laptop. Every time I change to another page I have to log in again - the page states that I am not registered for this page (whichever it happens to be). I look up at the top right hand corner for my user name etc. and it has changed back to the login rather than "Welcome, leco"

    Is it something I have done?

  2. #2


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,688
    Thank Post
    352
    Thanked 794 Times in 714 Posts
    Rep Power
    346
    Nah, it happens often when vBulletin is updated.

    Log out, clear your cookies, log in again and it should be OK.

  3. #3
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    41
    Quote Originally Posted by kmount View Post
    Nah, it happens often when vBulletin is updated.

    Log out, clear your cookies, log in again and it should be OK.
    Done that and it's still not remembering who I am

    I have Edugeek set as my home page, it used to log me in automatically but now it won't.
    Last edited by leco; 18th April 2009 at 07:24 PM.

  4. #4


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,688
    Thank Post
    352
    Thanked 794 Times in 714 Posts
    Rep Power
    346
    Just the edugeek ones fella.

  5. #5
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    41
    Quote Originally Posted by kmount View Post
    Just the edugeek ones fella.
    Thanks, but it hasn't worked. It's (whatever it is) does not remember when I've read a post either
    Not happy.

  6. #6


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,688
    Thank Post
    352
    Thanked 794 Times in 714 Posts
    Rep Power
    346
    From my experience it's definitely the cookie problem.

    I'm not sure what else to suggest, maybe deleting all of the cookies/cache.

  7. #7
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    41
    Quote Originally Posted by kmount View Post
    From my experience it's definitely the cookie problem.

    I'm not sure what else to suggest, maybe deleting all of the cookies/cache.
    Maybe I should flush the cache - I'll try that. Thanks

    Edit - Went to Page Info and reset all the settings they had changed to the default ones, not sure why. It seems to be working now, got to check all the pages, thanks.
    Last edited by leco; 18th April 2009 at 07:41 PM.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. clear old cookies on log off (or log on)
    By ZeroHour in forum Scripts
    Replies: 0
    Last Post: 4th November 2008, 09:32 AM
  2. Powerpoint Multiple
    By ICT_GUY in forum Wireless Networks
    Replies: 4
    Last Post: 1st May 2008, 11:42 AM
  3. Can log on Local can't log on to domain
    By speckytecky in forum Network and Classroom Management
    Replies: 16
    Last Post: 25th April 2008, 12:05 PM
  4. Multiple monitors
    By netadmin in forum Windows
    Replies: 9
    Last Post: 25th January 2007, 12:41 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •