+ Post New Thread
Results 1 to 14 of 14
EduGeek.net Site Problems Thread, Usernames showing up as "Undefined" in EduGeek Stuff; See the picture! If you click on undefinedundefinedundefinedundefinedundefined you get into her profile, but... the title is still undefinedundefinedundefinedundefinedundefined...
  1. #1

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    9,844
    Thank Post
    1,826
    Thanked 2,257 Times in 1,662 Posts
    Rep Power
    806

    what's happened to witch?

    See the picture! If you click on undefinedundefinedundefinedundefinedundefined you get into her profile, but... the title is still undefinedundefinedundefinedundefinedundefined
    Attached Images Attached Images

  2. #2

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Dawlish/Teignmouth
    Posts
    270
    Thank Post
    46
    Thanked 40 Times in 39 Posts
    Rep Power
    21

    Unhappy Usernames showing up as "Undefined"

    See attachments to see what I mean.

    Found this completely by accident, have closed and reopened IE7, cleared cache, restarted, tried a different PC but still happening. I thought it could be an issue with our filter (SWGfL RM Safetynet) but it wasn't happening this morning AFAIK so i'm thinking that it may not be.

    I have also noticed that the number of undefined's depends on the character length of the username and the colours seem to be random.
    Attached Images Attached Images

  3. #3

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,320
    Thank Post
    681
    Thanked 1,651 Times in 1,472 Posts
    Rep Power
    426
    It's the mods names.

    Ben

  4. #4

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,647
    Thank Post
    932
    Thanked 1,342 Times in 820 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    449
    Hrm, I take it this is the post:
    http://www.edugeek.net/forums/behind...tml#post302210
    Seems okay for me...

    EDIT: got it doing it now in IE7, will take a gander as it seems like the joy of IE JS

  5. #5

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    197
    Thank Post
    7
    Thanked 32 Times in 18 Posts
    Rep Power
    18
    All of the mods now appear to have multicoloured names...

  6. #6
    bmdixon's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Birmingham
    Posts
    257
    Thank Post
    43
    Thanked 58 Times in 39 Posts
    Rep Power
    23
    If you take a look here there seems to be an issue with ie7 (and 8) but not for firefox (don't know about others)

  7. #7

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,647
    Thank Post
    932
    Thanked 1,342 Times in 820 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    449
    IE8 will do it as I force IE7 mode for the engine currently.

  8. #8

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    197
    Thank Post
    7
    Thanked 32 Times in 18 Posts
    Rep Power
    18
    I'm using Firefox 3...

  9. #9

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    9,844
    Thank Post
    1,826
    Thanked 2,257 Times in 1,662 Posts
    Rep Power
    806
    I'm using IE7 and yes, it is the mods names.

  10. #10

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,647
    Thank Post
    932
    Thanked 1,342 Times in 820 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    449
    Disabled for now until I fixy

  11. #11

    CHR1S's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Birmingham
    Posts
    4,511
    Thank Post
    1,588
    Thanked 489 Times in 305 Posts
    Rep Power
    218
    Im using IE7 and have no idea what your all on about, all the names look normal?

  12. #12

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,647
    Thank Post
    932
    Thanked 1,342 Times in 820 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    449
    Quote Originally Posted by ZeroHour View Post
    Disabled for now until I fixy
    you missed it

  13. #13

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    197
    Thank Post
    7
    Thanked 32 Times in 18 Posts
    Rep Power
    18
    It was kind of cool...

    Can the EduSupporters have the name colouring as an additional feature?

  14. #14

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    9,844
    Thank Post
    1,826
    Thanked 2,257 Times in 1,662 Posts
    Rep Power
    806
    Quote Originally Posted by NeoPlosive View Post
    It was kind of cool...

    Can the EduSupporters have the name colouring as an additional feature?
    It was OK with the short user names, but the longer ones were a bit too much!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. "Print Limit Pro" or "Print Managent Plus"
    By burgemaster in forum Windows
    Replies: 24
    Last Post: 10th June 2009, 09:32 AM
  2. Exchange 2008 : Can't type in "short form" email address
    By cjohnsonuk in forum Windows Server 2008
    Replies: 8
    Last Post: 26th September 2008, 08:58 PM
  3. "Error 403" & "Moved to here" message
    By tech_guy in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 24th January 2008, 01:07 PM
  4. Proxy switch "proxy on" & " proxy off" software
    By GavRob in forum Network and Classroom Management
    Replies: 20
    Last Post: 30th July 2007, 10:05 PM
  5. Replies: 6
    Last Post: 28th September 2006, 07:06 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •