+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
EduGeek.net Site Problems Thread, Forced To Use 'Quick Reply' in EduGeek Stuff; I have been forced to use the 'Quick Reply' box at the bottom of a thread. I normally reply to ...
  1. #1

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    9,133
    Thank Post
    351
    Thanked 1,322 Times in 907 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    1136

    Forced To Use 'Quick Reply'

    I have been forced to use the 'Quick Reply' box at the bottom of a thread. I normally reply to a thread by clicking the 'Reply' button under the post in a thread that I am replying to. Is this a known problem or a change to the site?

    Also only 9 smilies are shown to the right of the box I am typing in now. I am sure that there used to me more that that without having to click the 'More' link at the bottom of the box.

  2. #2

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    9,133
    Thank Post
    351
    Thanked 1,322 Times in 907 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    1136
    Further I am unable to edit my post and my avatar has 'gone'

  3. #3


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,699
    Thank Post
    352
    Thanked 804 Times in 719 Posts
    Rep Power
    348
    I can see your avatar, and I have more smilies but yes, I only have a quick reply at the bottom and a "post reply" under the last post in a thread.

    I've always used quick reply in this flat view, elsewhere in thread view I too use a reply under each post.

  4. #4

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,714
    Thank Post
    950
    Thanked 1,360 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    452
    Hi
    Sorry your having problems, can you please grab a screenshot and it could help me understand exactly whats going on.

    Cheers

  5. #5

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    9,133
    Thank Post
    351
    Thanked 1,322 Times in 907 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    1136
    Here is the screen shot, as requested. The site seems to have sorted itself out [for the moment?]
    Attached Images Attached Images

  6. #6

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,714
    Thank Post
    950
    Thanked 1,360 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    452
    I just found a bug which possibly was the cause so let me know if you have it again.
    I will close the call for now.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [MS Office - 2003] Outlook Auto Reply
    By FN-GM in forum Office Software
    Replies: 1
    Last Post: 3rd October 2008, 02:31 PM
  2. Forced Shutdown Schedular
    By Gatt in forum New Project Ideas
    Replies: 7
    Last Post: 11th June 2008, 01:20 PM
  3. Quick reply page position
    By randle in forum Comments and Suggestions
    Replies: 7
    Last Post: 14th January 2008, 05:07 PM
  4. Webform reply to address
    By HodgeHi in forum Web Development
    Replies: 2
    Last Post: 24th November 2007, 03:52 PM
  5. Topic Reply Notification
    By witch in forum Comments and Suggestions
    Replies: 0
    Last Post: 27th April 2007, 10:44 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •