+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
EduGeek.net Site Problems Thread, Social Groups in EduGeek Stuff; My social groups are not displaying like they used to. In fact there don't seem to be any posts at ...
  1. #1
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    42

    Social Groups

    My social groups are not displaying like they used to. In fact there don't seem to be any posts at all. Earlier today I did manage to get a list but it was oldest first, rather than latest at the top of the list.

    Is it just a different layout or is there something wrong?
    Last edited by ZeroHour; 6th April 2010 at 09:45 AM.

  2. #2

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,232
    Thank Post
    894
    Thanked 1,780 Times in 1,534 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    462
    oh yer they all seem to be ? marks

  3. #3

    vikpaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    5,785
    Thank Post
    715
    Thanked 1,440 Times in 1,193 Posts
    Rep Power
    359
    I couldn't get to see the full list. Had to choose the other category and list all, but to get to the next page had to manually alter the URL to add "?page=2" etc.. . .

  4. #4

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,699
    Thank Post
    950
    Thanked 1,355 Times in 828 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    451
    Vik can you give me the original url?
    The ? images are due to a new feature of 3.8 that allows you to have social group images. This was not in 3.7 so no one has question marks. 3.8 also introduced social group forums. Discussions are now threaded unlike 3.7 where it was more of a "wall" approach.

  5. Thanks to ZeroHour from:

    leco (19th January 2009)

  6. #5
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    42
    Quote Originally Posted by ZeroHour View Post
    Vik can you give me the original url?
    The ? images are due to a new feature of 3.8 that allows you to have social group images. This was not in 3.7 so no one has question marks. 3.8 also introduced social group forums. Discussions are now threaded unlike 3.7 where it was more of a "wall" approach.
    Thanks for this. I eventually found the posts in one of the groups, however, the thread is the wrong way up, as in the oldest post is at the top rather than the newest one. Could this be changed please? Also I've only found posts for one of the groups I am a member of (Yorkshire Techs), the other one (Primary Techs) doesn't have anything to click on.

  7. #6

    vikpaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    5,785
    Thank Post
    715
    Thanked 1,440 Times in 1,193 Posts
    Rep Power
    359
    Quote Originally Posted by ZeroHour View Post
    Vik can you give me the original url?
    EduGeek.net Forums - Uncategorized

    Which is a link for list of all uncategorized social groups. As yet i think they all are uncategorized.

    If i want to see page 2 and click on it at the bottom, it doesn't work just shows me the list of my groups. when hovering over the link, status bar indicates : EduGeek.net Forums - Social Groups

    i was just posting to let you know, it wasn't directly related to the initial error, i just found it while trying to test.

    i did create a new group and by adding an image it worked okay and it doesn't have a question mark.

    hope it helps.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [CLOSED] Bug/Error: Browsing social groups
    By FN-GM in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 3
    Last Post: 28th July 2008, 02:45 PM
  2. Social Networking
    By ltunstall in forum Educational Software
    Replies: 3
    Last Post: 12th June 2008, 01:55 PM
  3. Social Networking Safety
    By plock in forum General Chat
    Replies: 6
    Last Post: 21st January 2008, 09:15 AM
  4. Mapping AD groups to Unix groups
    By localzuk in forum *nix
    Replies: 23
    Last Post: 11th February 2007, 08:57 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •