+ Post New Thread
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50
EduGeek.net Site Problems Thread, Who tripped over the patch lead? - Running Slower in EduGeek Stuff; Good man....
  1. #16


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,706
    Thank Post
    354
    Thanked 807 Times in 722 Posts
    Rep Power
    348
    Good man.

  2. #17

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,271
    Thank Post
    884
    Thanked 2,749 Times in 2,322 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    785
    thanks for looking in to it and tweaking the settings for us :-)

  3. #18

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,837
    Thank Post
    974
    Thanked 1,405 Times in 850 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    460
    Is it better now? Are the ad's appearing quickly for you?

  4. #19

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,271
    Thank Post
    884
    Thanked 2,749 Times in 2,322 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    785
    Quote Originally Posted by ZeroHour View Post
    Is it better now? Are the ad's appearing quickly for you?
    Thanks, much better load order, the content turns up much quicker in Firefox and does not seem to wait for the ads to load which is good. Don't see the side ads though as after several minutes the ads from adfy just time out and there is nothing there. I have fully disabled all ad blocking and hosts redirecting.

    Internet Explorer 7 still loads the site shockingly slowly, an image at a time even though it is cached but again it is much better at getting the content up before waiting about for the ads, google ads did show up fine under ie though.

  5. #20
    markcuk's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    592
    Thank Post
    29
    Thanked 60 Times in 55 Posts
    Rep Power
    38
    not too bad from christchurch and im sharing my connection with 20 people!! usual download speed around 200k very slow but the site always loads pretty well

    Tracing route to EduGeek.net [88.208.233.228]
    over a maximum of 30 hops:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.1.1.1
    2 62 ms 61 ms 73 ms 210-55-69-112.iprolink.co.nz [210.55.69.112]
    3 * * * Request timed out.
    4 76 ms 69 ms 113 ms xe6-0-0-10.akbr5.global-gateway.net.nz [202.37.2
    44.221]
    5 77 ms 81 ms 105 ms xe0-0-0-2.akbr4.global-gateway.net.nz [202.50.23
    2.77]
    6 87 ms 72 ms 116 ms so0-2-3.tkbr9.global-gateway.net.nz [202.50.232.
    34]
    7 229 ms 244 ms 251 ms so0-3-0.labr5.global-gateway.net.nz [202.50.232.
    250]
    8 241 ms 264 ms 269 ms g6-0-0.lebr6.global-gateway.net.nz [202.50.232.1
    78]
    9 198 ms 263 ms 238 ms 12.86.75.17
    10 229 ms 258 ms 232 ms tbr2.la2ca.ip.att.net [12.122.104.102]
    11 208 ms 213 ms 200 ms ggr2.la2ca.ip.att.net [12.123.222.37]
    12 256 ms 259 ms 249 ms 192.205.34.14
    13 283 ms 266 ms 292 ms ash-bb1-link.telia.net [80.91.252.158]
    14 448 ms 341 ms 364 ms ldn-bb1-link.telia.net [213.248.65.97]
    15 357 ms 337 ms 379 ms ldn-b4-link.telia.net [80.91.250.233]
    16 * * * Request timed out.
    17 471 ms 566 ms 580 ms pc1.hrt0.fhcon.fasthosts.net.uk [88.208.255.14]

    18 417 ms 414 ms 410 ms server88-208-233-228.live-servers.net [88.208.23
    3.228]

    Trace complete.

  6. Thanks to markcuk from:

    SYNACK (1st August 2008)

  7. #21
    OutLawTorn's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    216
    Thank Post
    8
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    33
    Tracing route to edugeek.net [88.208.233.228]
    over a maximum of 30 hops:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
    2 22 ms 22 ms 23 ms nexthop.nsw.ii.net [203.55.231.88]
    3 22 ms 23 ms 22 ms gi2-2.syd-ult-bdr1.ii.net [203.215.16.18]
    4 24 ms 22 ms 22 ms te0-15-0-0.syd-ult-core1.ii.net [203.215.20.30]
    5 23 ms 23 ms 23 ms Gi11-2.gw2.syd1.asianetcom.net [203.192.136.197]
    6 23 ms 23 ms 22 ms gi3-3.cr1.syd1.asianetcom.net [202.147.40.145]
    7 179 ms 179 ms 180 ms po8-0.gw2.sjc1.asianetcom.net [202.147.50.157]
    8 179 ms 180 ms 180 ms po0-0.gw1.sjc1.asianetcom.net [202.147.50.129]
    9 337 ms 335 ms 348 ms 83.245.126.12
    10 344 ms 342 ms 343 ms osr-hsd-gw3-tenge82.network.virginmedia.net [194.117.136.161]
    11 340 ms 340 ms 340 ms gsr-hsd-gw1-ge10.network.virginmedia.net [194.117.136.145]
    12 340 ms 340 ms 340 ms nassau-pos80.network.virginmedia.net [194.117.136.234]
    13 341 ms 341 ms 344 ms osr02azte-ge48.network.virginmedia.net [195.188.230.33]
    14 339 ms 339 ms 339 ms osr01stav-tenge81.network.virginmedia.net [195.188.230.74]
    15 * * * Request timed out.
    16 330 ms 331 ms 330 ms pc3.prt0.fhcon.fasthosts.net.uk [88.208.255.2]
    17 330 ms 331 ms 330 ms pc1.hrt0.fhcon.fasthosts.net.uk [88.208.255.14]
    18 327 ms 327 ms 331 ms server88-208-233-228.live-servers.net [88.208.233.228]

    Trace complete.

    From Sydney, AU... its still very slow from here, similar to how Synack commented on in his first post.

  8. Thanks to OutLawTorn from:

    SYNACK (1st August 2008)

  9. #22
    markcuk's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    592
    Thank Post
    29
    Thanked 60 Times in 55 Posts
    Rep Power
    38
    i seem to route different from christchurch no asianet or virgin

    maybe thats a good thing

  10. #23

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,837
    Thank Post
    974
    Thanked 1,405 Times in 850 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    460
    The ping times are still very very bad.
    Markcuk and Synack do you use any IM programs such as MSN Messenger?
    Can you PM your details as I would like to send you some ips to test some night (I am up late usually so I may see you online) of new host options as I want our provider to have a good link to you.

  11. #24
    Fuzzz's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    120
    Thank Post
    57
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Rep Power
    14
    The site is really slow the last couple of days... Pages take ages (well... many seconds) to load. Today I even regularly get 'Connection Refused' messages (Too many users?)

  12. #25
    dalsoth's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Cambridgeshire
    Posts
    547
    Thank Post
    190
    Thanked 108 Times in 80 Posts
    Rep Power
    47
    I have noticed in the UK over the last week or so that the site is crawling at a slow pace when other pages load fast. Tried it through a few other proxies with no increase and as other sites are fast i have to assume it is just this one. Even had a few time out errors today. Posts today have sometimes been taking a minute or two to appear.

  13. #26
    apoth0r's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Northants
    Posts
    1,221
    Thank Post
    151
    Thanked 180 Times in 132 Posts
    Rep Power
    52
    Had this going on for weeks if im honest. Didnt want to make a fuss coz you know what regional broadband is like.

    Other websites load really quick but im waiting about 10 seconds for a refresh on Edugeek.net

    T'isn't a moan! Love you guys

  14. #27

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,837
    Thank Post
    974
    Thanked 1,405 Times in 850 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    460
    Yeh there have been spots of outage today when I have been restarting things with more tweaks. Generally I am finding the first fresh visit takes a bit to load (10 sec before page starts loading) but after its quite quick.
    Similar?

  15. #28

    witch's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Dorset
    Posts
    11,521
    Thank Post
    1,532
    Thanked 2,639 Times in 1,827 Posts
    Rep Power
    814
    Nope - fraid not, or at least not at busy times. Lunchtime today was really really really slow, in fact I gave up and went and did some work

  16. #29
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    42
    Quote Originally Posted by witch View Post
    Lunchtime today was really really really slow, in fact I gave up and went and did some work
    Me too, I even had time to eat my lunch :-)

  17. Thanks to leco from:

    ZeroHour (24th June 2009)

  18. #30


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,706
    Thank Post
    354
    Thanked 807 Times in 722 Posts
    Rep Power
    348
    Yeah, seems even slower Shaun.

    I wonder though, still being indexed pretty quickly, worth telling the robots to go away for a little while to see if that helps?

    EDIT: Submitted that quickly and does seem a bit nippier now!



SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Wanted] UPS power lead
    By IA76 in forum Classified Adverts
    Replies: 4
    Last Post: 25th April 2008, 12:54 PM
  2. Make a computer go slower
    By button_ripple in forum Windows
    Replies: 23
    Last Post: 7th March 2008, 08:31 PM
  3. M$ Learning Essentials - Lets make it slower!
    By BKGarry in forum Educational Software
    Replies: 1
    Last Post: 18th September 2006, 12:26 PM
  4. Lead ICT Technician - Somerset
    By tosca925 in forum Educational IT Jobs
    Replies: 0
    Last Post: 25th September 2005, 09:16 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •