+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
EduGeek.net Site Problems Thread, whatever happened to favicon? in EduGeek Stuff; It went missing this last couple of weeks sometime - I want it back!...
  1. #1
    mark's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,987
    Thank Post
    275
    Thanked 52 Times in 46 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    48

    whatever happened to favicon?

    It went missing this last couple of weeks sometime - I want it back!
    Last edited by mark; 1st July 2008 at 09:50 PM.

  2. #2
    ChrisH's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Lancs
    Posts
    5,007
    Thank Post
    124
    Thanked 286 Times in 263 Posts
    Rep Power
    109
    I can see it.

  3. #3
    mark's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,987
    Thank Post
    275
    Thanked 52 Times in 46 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    48
    My old bookmarks have it, new ones don't, and the address bar has the blank default!

    I'm using a laptop within my LEA network and from home - perhaps it's an anti Welsh thing?!?

  4. #4

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Boston, MA
    Posts
    7,601
    Thank Post
    110
    Thanked 771 Times in 599 Posts
    Rep Power
    183
    Quote Originally Posted by ChrisH View Post
    I can see it.
    So can I

  5. #5


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,706
    Thank Post
    354
    Thanked 807 Times in 722 Posts
    Rep Power
    348
    I can too.

  6. #6
    mark's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,987
    Thank Post
    275
    Thanked 52 Times in 46 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    48
    So can I now!

    Damn gremlins! (looking @ you Ric_ )


    [status changed to closed]
    Last edited by mark; 1st July 2008 at 09:51 PM.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [CLOSED] Improvement: New Favicon
    By localzuk in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 4
    Last Post: 15th January 2008, 05:32 PM
  2. Anyone know what's happened to the TES site?
    By becktonboy in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 3rd June 2007, 08:49 AM
  3. Well it finally happened
    By Gambit in forum Windows
    Replies: 28
    Last Post: 18th April 2007, 11:30 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •