+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
EduGeek.net Site Problems Thread, Invalid argument supplied .... in EduGeek Stuff; Lots of these on top main page Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code on line ...
  1. #1
    pooley's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    S Wales
    Posts
    1,141
    Thank Post
    80
    Thanked 120 Times in 101 Posts
    Rep Power
    67

    Invalid argument supplied ....

    Lots of these on top main page

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code on line 46

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code on line 46

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code on line 46

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code on line 46

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code on line 46

  2. Thanks to pooley from:

    ZeroHour (17th June 2008)

  3. #2
    pooley's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    S Wales
    Posts
    1,141
    Thank Post
    80
    Thanked 120 Times in 101 Posts
    Rep Power
    67
    lol typical as I post they dissapear

  4. #3

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,225
    Thank Post
    874
    Thanked 2,717 Times in 2,302 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    780
    Yeap, had them here to but only once, they went away with a page refresh

  5. Thanks to SYNACK from:

    ZeroHour (17th June 2008)

  6. #4

    SYSMAN_MK's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    4,005
    Thank Post
    489
    Thanked 1,343 Times in 729 Posts
    Rep Power
    429
    Get the following here.

  7. Thanks to SYSMAN_MK from:

    ZeroHour (17th June 2008)

  8. #5

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,748
    Thank Post
    917
    Thanked 1,335 Times in 815 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    447
    I was activating something, something being the new blogs notification button.
    Should be okay now though.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. MSDE the instance name specified is invalid
    By timbo343 in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: 30th September 2010, 05:10 AM
  2. for the sake of argument...(licensing question)
    By kennysarmy in forum Windows
    Replies: 11
    Last Post: 31st March 2008, 08:48 AM
  3. Invalid Chart/FX Licence
    By beeswax in forum ICT KS3 SATS Tests
    Replies: 0
    Last Post: 2nd March 2007, 10:23 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 5th November 2005, 07:13 PM
  5. Replies: 6
    Last Post: 23rd July 2005, 11:16 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •