+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
EduGeek.net Site Problems Thread, Chat doesn't seem to be working in EduGeek Stuff; I've tried from a couple of places. Seems like either something has been changed or chat is down....
  1. #1

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    17,508
    Thank Post
    513
    Thanked 2,391 Times in 1,853 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    820

    Chat doesn't seem to be working

    I've tried from a couple of places. Seems like either something has been changed or chat is down.

  2. #2
    ninjabeaver's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    1,087
    Thank Post
    182
    Thanked 100 Times in 88 Posts
    Rep Power
    46
    IT's OK here mate, I can sdee TechGuy on as well.

  3. #3

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    17,508
    Thank Post
    513
    Thanked 2,391 Times in 1,853 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    820
    Well, put it this way - I had it working at home via Pidgin and at work in iChat before the holiday and now neither work. I've not changed the settings of either.

  4. #4
    ninjabeaver's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    1,087
    Thank Post
    182
    Thanked 100 Times in 88 Posts
    Rep Power
    46
    Ah, I'm logged in via Spark.

  5. #5

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    17,508
    Thank Post
    513
    Thanked 2,391 Times in 1,853 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    820
    What settings are you using? Port 443 with no SSL? It shouldn't matter what client is used.

  6. #6

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,630
    Thank Post
    890
    Thanked 1,314 Times in 798 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    441
    Working for me using spark standard settings (port 443)

  7. #7

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,630
    Thank Post
    890
    Thanked 1,314 Times in 798 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    441
    Closing call, no response but spark/chat has been fine for me.

  8. #8

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    17,508
    Thank Post
    513
    Thanked 2,391 Times in 1,853 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    820
    It appears both my connections were suffering from glitches at the time. My home one works fine now, but work seems to no longer work. Probably LEA...

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Chat
    By Edu-IT in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 27th March 2008, 09:58 PM
  2. [CLOSED] Misc: Can we get rid of Chat notice now please
    By SimpleSi in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 3
    Last Post: 12th March 2008, 08:38 AM
  3. [CLOSED] Bug/Error: Chat
    By markwatkins in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 1
    Last Post: 7th March 2008, 03:22 PM
  4. chat
    By triggmiester in forum General Chat
    Replies: 6
    Last Post: 16th January 2008, 10:16 AM
  5. Video Chat / web chat over LAN
    By johnkay21 in forum Windows
    Replies: 10
    Last Post: 5th October 2007, 07:52 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •