+ Post New Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54
EduGeek.net Site Problems Thread, Running slow in EduGeek Stuff; I aint having any speed problems tonight FireFox 3.0 - with config changed to speed it up. James....
  1. #31

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,078
    Thank Post
    160
    Thanked 940 Times in 732 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    275
    I aint having any speed problems tonight

    FireFox 3.0 - with config changed to speed it up.

    James.

  2. #32

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,832
    Thank Post
    971
    Thanked 1,385 Times in 849 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    457
    Been fine for me too. What isp are you on?

  3. #33

    Edu-IT's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7,452
    Thank Post
    408
    Thanked 671 Times in 613 Posts
    Rep Power
    192
    TalkTalk

  4. #34

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,078
    Thank Post
    160
    Thanked 940 Times in 732 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    275
    I am on Be Unlimited all fine here.

    Also have another connection in the house and that's Sky also Fine.

    James.

  5. #35

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    10,191
    Thank Post
    1,923
    Thanked 2,413 Times in 1,767 Posts
    Rep Power
    840
    Is it just me?

    I am finding EduGeek painfully slow today. Too slow. I'm typing this with half the screen not loaded yet.

  6. #36

    witch's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Dorset
    Posts
    11,518
    Thank Post
    1,532
    Thanked 2,636 Times in 1,825 Posts
    Rep Power
    814
    No, me too - I am typing this with the icons around the reply box still not loaded. The site is too slow to use comfortably - is there a problem?

  7. #37

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,345
    Thank Post
    242
    Thanked 1,602 Times in 1,278 Posts
    Rep Power
    346
    It is ridiculously s--l--o--w today @ 12:58 on 27th June. Visiting other sites are fine.

  8. #38


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,706
    Thank Post
    354
    Thanked 807 Times in 722 Posts
    Rep Power
    348
    Dreadfully slow..

  9. #39

    Edu-IT's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7,452
    Thank Post
    408
    Thanked 671 Times in 613 Posts
    Rep Power
    192
    It's not too bad for me here. Is the forum hosted on a dedicated server?

  10. #40
    linkazoid's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    London
    Posts
    660
    Thank Post
    125
    Thanked 90 Times in 74 Posts
    Rep Power
    79
    painfully slow here

  11. #41

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,078
    Thank Post
    160
    Thanked 940 Times in 732 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    275
    Yes it is extremely slow here today!

    will check it when i go home to make sure its not just here :P

    James

  12. #42
    contink's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    South Yorkshire
    Posts
    3,791
    Thank Post
    303
    Thanked 327 Times in 233 Posts
    Rep Power
    119
    Farcehosts I suspect, strike again...

  13. #43

    CHR1S's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Birmingham
    Posts
    4,573
    Thank Post
    1,652
    Thanked 506 Times in 309 Posts
    Rep Power
    221
    taken me over 5 mins to get to this reply box from the front page

    also, the forums are showing a debugging url in my addy bar (something like debugingmisc=32) is this anything to do with it?

  14. #44

    SYSMAN_MK's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    4,012
    Thank Post
    490
    Thanked 1,345 Times in 731 Posts
    Rep Power
    429
    Very slow here. 10mins from front page to getting to the reply box. Also no quick reply showing.

  15. #45

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Blackpool
    Posts
    102
    Thank Post
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    0
    slow 14:04 nildram connection!!



SHARE:
+ Post New Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. website running slow from remote machine
    By PEO in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 5
    Last Post: 13th May 2008, 03:23 PM
  2. Slow PC
    By MrsGrinch in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: 16th November 2007, 05:53 PM
  3. FMS really slow - Just me or something else?
    By leonard.powers in forum MIS Systems
    Replies: 7
    Last Post: 26th September 2007, 10:24 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •