+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
EduGeek.net Site Problems Thread, Is EduGeek Slow This Morning? in EduGeek Stuff; The site seems to be running slowly for me this morning, e.g. once I've posted something, I see the "thanks ...
  1. #1
    enjay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Reading, Berkshire, UK
    Posts
    4,490
    Thank Post
    282
    Thanked 196 Times in 167 Posts
    Rep Power
    76

    Is EduGeek Slow This Morning?

    The site seems to be running slowly for me this morning, e.g. once I've posted something, I see the "thanks for posting, we'll redirect you" screen for a few seconds where normally this is next-to-instant, same goes for the New Posts search button.

    Is it me, a site issue or one of Those Things?
    Last edited by ZeroHour; 14th February 2008 at 03:27 PM.

  2. #2

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,239
    Thank Post
    882
    Thanked 2,742 Times in 2,316 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    784
    I'm getting the same thing here, also the search feature wasn't returning any results for stuff that I know is here. I'm thinking that something is being changed or something on the server has gone off into the weeds.

  3. #3

    SimpleSi's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lancashire
    Posts
    5,829
    Thank Post
    1,476
    Thanked 594 Times in 446 Posts
    Rep Power
    169
    Yep - getting the redirect msg for about 2 secs before it goes off to new posts

    regards

    Simon

  4. #4

    webman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North East England
    Posts
    8,413
    Thank Post
    642
    Thanked 964 Times in 664 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    327
    I noticed this last night.

  5. #5

    SYSMAN_MK's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    4,009
    Thank Post
    490
    Thanked 1,345 Times in 731 Posts
    Rep Power
    429
    Quote Originally Posted by webman View Post
    I noticed this last night.
    Same here.

  6. #6

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    9,978
    Thank Post
    1,852
    Thanked 2,294 Times in 1,693 Posts
    Rep Power
    818
    Definitely slower today. I'm used to it slowing down in the evenings; I assumed this was my rubbishy BT line at home

    Actually, it's quite handy this morning. I've got 140 newsletters to fols and can do this while waiting for things to appear
    Last edited by elsiegee40; 14th February 2008 at 10:47 AM.

  7. #7

    tech_guy's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    That little bit in the middle of Little Old England
    Posts
    8,136
    Thank Post
    1,913
    Thanked 1,345 Times in 743 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    396
    Yes, I noticed it was chugging a bit but It's better now. I though it was probably just our crappy fibre-optic link to the LEAs servers again.

  8. #8
    Joedetic's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Walsall
    Posts
    1,316
    Thank Post
    6
    Thanked 13 Times in 13 Posts
    Rep Power
    22
    I got it last night too.

  9. #9
    greenfieldsupport's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Newton Aycliffe, Durham
    Posts
    240
    Thank Post
    14
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    16
    Lets be honest guys...

    The last site was Sooooooooooooooooooooooo much slower :P

  10. #10
    Diello's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Kent, England
    Posts
    1,063
    Thank Post
    112
    Thanked 228 Times in 128 Posts
    Rep Power
    74
    Yes - there does appear to be something not-quite-right this morning.

    Sure ZH will work his magic soon enough

  11. #11
    enjay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Reading, Berkshire, UK
    Posts
    4,490
    Thank Post
    282
    Thanked 196 Times in 167 Posts
    Rep Power
    76
    Quote Originally Posted by greenfieldsupport View Post
    The last site was Sooooooooooooooooooooooo much slower :P
    Very true, and I wasn't complaining so much as seeing if we (i.e. this school) had an Internet issue or to alert the site admins to a potential problem.

    It is quicker than the old one, and that it good, but slow-downs (usually) happen for a reason, and if that reason can be fixed, then result.

  12. #12

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    9,978
    Thank Post
    1,852
    Thanked 2,294 Times in 1,693 Posts
    Rep Power
    818
    Perhaps the web's being slowed by too much Valentine's spam!?

  13. #13

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,693
    Thank Post
    947
    Thanked 1,355 Times in 828 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    451
    Hmm, I think the site is faster for me.
    There were tweaks made in the early hours of last night. I will revert the one I think is causing the delay.
    Please comment if you think it has helped as there is one other possible change that could effect the site.
    Last edited by ZeroHour; 14th February 2008 at 11:58 AM.

  14. #14
    enjay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Reading, Berkshire, UK
    Posts
    4,490
    Thank Post
    282
    Thanked 196 Times in 167 Posts
    Rep Power
    76
    Quote Originally Posted by ZeroHour View Post
    Hmm, I think the site is faster for me.
    There were tweaks made in the early hour. I will revert the one I think is causing the delay.
    Is that the "give ZH's traffic priority access" tweak? :-)

  15. #15

    SYSMAN_MK's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    4,009
    Thank Post
    490
    Thanked 1,345 Times in 731 Posts
    Rep Power
    429
    No it's the "give ZH's rep" tweak? :-)

SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Received this in my inbox this morning
    By Norphy in forum Other Stuff
    Replies: 7
    Last Post: 27th February 2008, 02:37 PM
  2. The first problem to fix of the morning
    By Scruff in forum General Chat
    Replies: 4
    Last Post: 12th September 2007, 10:52 AM
  3. I 'm ging to pay for this in the morning
    By ITWombat in forum General Chat
    Replies: 4
    Last Post: 16th June 2006, 09:30 AM
  4. Morning/lunch breaks?
    By pinemarten in forum General Chat
    Replies: 18
    Last Post: 22nd December 2005, 07:33 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •