+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
EduGeek.net Site Problems Thread, Is EduGeek Slow This Morning? in EduGeek Stuff; Don't know what others observe, but the search times when I click New posts appear to be the same as ...
  1. #16

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    11,076
    Thank Post
    1,792
    Thanked 2,188 Times in 1,619 Posts
    Rep Power
    774
    Don't know what others observe, but the search times when I click New posts appear to be the same as usual 0.02 seconds usually.

    Is it taking longer because it's displaying this "Redirecting..." window? It's starting to drive me potty.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by elsiegee40; 14th February 2008 at 02:15 PM.

  2. #17

    webman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North East England
    Posts
    8,406
    Thank Post
    639
    Thanked 961 Times in 661 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    324
    Yeah, page access times is fine - it's just the introduction of the "Your search is in progress and you will be taken to the results in a moment. Thank you for your patience." message that slows down the process.

  3. #18

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,706
    Thank Post
    906
    Thanked 1,321 Times in 803 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    445
    OMG, just realised I did not switch that option off last night.
    I have reverted the server tweak I disabled earlier (aka turned it back on) and I fixed the incorrect configuration for the "pending" messages (you will see a lot less of them).
    Sorry about that.
    Hows the speed now?

  4. #19

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    11,076
    Thank Post
    1,792
    Thanked 2,188 Times in 1,619 Posts
    Rep Power
    774
    MUCH Better.

    Those redirecting... windows were getting irritating!

    Thanks ZH

  5. #20

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,706
    Thank Post
    906
    Thanked 1,321 Times in 803 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    445
    Yeh I just forgot to switch that off after running tests. The tweaks should actually make pages load faster in general especially after first load.

  6. #21
    enjay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Reading, Berkshire, UK
    Posts
    4,488
    Thank Post
    282
    Thanked 196 Times in 167 Posts
    Rep Power
    75
    Quote Originally Posted by ZeroHour View Post
    Hows the speed now?
    Yep, that's got it. Thanks ZH.

  7. #22

    SYSMAN_MK's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    4,005
    Thank Post
    489
    Thanked 1,340 Times in 728 Posts
    Rep Power
    428
    Much better here.

  8. #23

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,706
    Thank Post
    906
    Thanked 1,321 Times in 803 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    445
    ignoring the redirect glitch today, how is the browsing speed now around the site by comparison to yesterday?

  9. #24


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,691
    Thank Post
    352
    Thanked 796 Times in 715 Posts
    Rep Power
    347
    Seems a bit lumpy here still but that could very well be my luck of the day thus far.

  10. #25

    john's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    London
    Posts
    10,611
    Thank Post
    1,496
    Thanked 1,051 Times in 920 Posts
    Rep Power
    303
    Seems good to me

  11. #26


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,691
    Thank Post
    352
    Thanked 796 Times in 715 Posts
    Rep Power
    347
    Its fine now.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Received this in my inbox this morning
    By Norphy in forum Other Stuff
    Replies: 7
    Last Post: 27th February 2008, 02:37 PM
  2. The first problem to fix of the morning
    By Scruff in forum General Chat
    Replies: 4
    Last Post: 12th September 2007, 10:52 AM
  3. I 'm ging to pay for this in the morning
    By ITWombat in forum General Chat
    Replies: 4
    Last Post: 16th June 2006, 09:30 AM
  4. Morning/lunch breaks?
    By pinemarten in forum General Chat
    Replies: 18
    Last Post: 22nd December 2005, 07:33 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •