+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
EduGeek.net Site Problems Thread, Missing Image for a flag & flash in EduGeek Stuff; There appears to be an image missing for a flag, not sure which one, also another image missing on the ...
  1. #1

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,054
    Thank Post
    888
    Thanked 1,729 Times in 1,492 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    454

    Missing Image for a flag & flash

    There appears to be an image missing for a flag, not sure which one, also another image missing on the attachment key. I have attached some screen shots.
    Last edited by FN-GM; 25th June 2008 at 02:47 PM.

  2. #2

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,750
    Thank Post
    918
    Thanked 1,336 Times in 816 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    448
    Fixed, I have also added rar as a upload type.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [CLOSED] Bug/Error: Skype Image missing
    By FN-GM in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 4
    Last Post: 4th February 2008, 05:45 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 13th January 2008, 11:39 PM
  3. missing apostrophe
    By beeswax in forum Comments and Suggestions
    Replies: 0
    Last Post: 7th January 2008, 05:52 AM
  4. Missing Netlogon Service
    By BKGarry in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 30th June 2006, 09:42 AM
  5. What am I missing now?
    By indiegirl in forum ICT KS3 SATS Tests
    Replies: 16
    Last Post: 30th March 2006, 03:40 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •