+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
EduGeek.net Site Problems Thread, New Edugeek website and Opera in EduGeek Stuff; is it me or this happen to all the Opera users, many of the pages that I am viewing from ...
  1. #1
    MyDejaVu's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Mexico
    Posts
    106
    Thank Post
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    16

    New Edugeek website and Opera

    is it me or this happen to all the Opera users, many of the pages that I am viewing from Edugeek are not using the style design, instead I am just getting the plain text unformatted layout (I am writing this post in plain text right now) but as soon as I view the same link in Internet Explorer it shows it perfectly. is there a "compatibility" issue in here?
    Last edited by ZeroHour; 28th February 2008 at 10:16 AM.

  2. #2

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    London
    Posts
    7,592
    Thank Post
    109
    Thanked 769 Times in 598 Posts
    Rep Power
    181
    Fine for me with Opera on Ubuntu at work. Opera does do some wierd stuff though sometimes.

  3. #3
    MyDejaVu's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Mexico
    Posts
    106
    Thank Post
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    16
    I just somehow saw a lin saying "full vBulletin" I clicked on it and suprise, its ok now, now I try to locate than link again and I cannot see it anywhere, I think it is replaced by the edugeek style dropping list.. mhhhh

  4. #4

    Geoff's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Fylde, Lancs, UK.
    Posts
    11,803
    Thank Post
    110
    Thanked 583 Times in 504 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    224
    You didn't have it in phone mode did you?

  5. #5

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,628
    Thank Post
    920
    Thanked 1,336 Times in 816 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    448
    Ahh mobile version I take it?
    What version of opera?
    I personally use opera 9.5 beta and I never have had a problem. Its like your USER_AGENT for opera is set badly.

  6. #6
    MyDejaVu's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Mexico
    Posts
    106
    Thank Post
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    16
    not really, I usually leave the defaults in Opera. I am using full ver. 9.25 , I did not even know how to set it in phone mode.

  7. #7

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,628
    Thank Post
    920
    Thanked 1,336 Times in 816 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    448
    Working now?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Back to Opera
    By mattx in forum General Chat
    Replies: 18
    Last Post: 7th November 2007, 10:41 AM
  2. Opera and Google toolbar
    By Kyle in forum General Chat
    Replies: 1
    Last Post: 6th March 2007, 08:17 PM
  3. opera 9 released !
    By CyberNerd in forum IT News
    Replies: 4
    Last Post: 21st June 2006, 08:45 AM
  4. Opera 9 beta
    By Norphy in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 21st April 2006, 10:29 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •