+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
EduGeek.net Site Problems Thread, Layout Issues in EduGeek Stuff; The layout looks a tad messed in the standard blue theme, the boxes down the side for links and some ...
  1. #1

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,271
    Thank Post
    884
    Thanked 2,749 Times in 2,322 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    785

    Layout Issues

    The layout looks a tad messed in the standard blue theme, the boxes down the side for links and some of the formatting is missing, perhaps a CDN CSS issue with the move? Would upload images but can't as the upload files bit is stuffed. IE11, firefox just gets a 500 error.
    Last edited by ZeroHour; 22nd August 2014 at 06:01 PM.

  2. Thanks to SYNACK from:

    ZeroHour (21st August 2014)

  3. #2

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,689
    Thank Post
    756
    Thanked 1,715 Times in 1,526 Posts
    Rep Power
    438
    Yeah same her although looks fine on my ipad but not in IE.

    Talking to Shaun on facebook he's looking at it.

    Ben

  4. 2 Thanks to plexer:

    SYNACK (21st August 2014), ZeroHour (21st August 2014)

  5. #3

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,837
    Thank Post
    974
    Thanked 1,407 Times in 851 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    460
    Working on it all now.

  6. #4

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,837
    Thank Post
    974
    Thanked 1,407 Times in 851 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    460
    Most of the issues should be fixed now but let me know if you have any more problems.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [CLOSED] Layout Issue: Rep Icon Layout Issue
    By FN-GM in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 8
    Last Post: 25th May 2011, 12:30 AM
  2. [CLOSED] Layout Issue: Mobile / iPhone theme layout issue
    By FN-GM in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 2
    Last Post: 11th May 2011, 04:51 PM
  3. Layout Issue
    By garethedmondson in forum Comments and Suggestions
    Replies: 1
    Last Post: 10th November 2010, 11:15 AM
  4. [CLOSED] Layout Issue: Edit Post Layout Issue
    By FN-GM in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 3
    Last Post: 16th April 2010, 04:01 AM
  5. Joomla Layout Issue in IE7, not IE8, GC or FF!
    By rocknrollstar in forum Web Development
    Replies: 2
    Last Post: 1st September 2009, 07:29 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •