+ Post New Thread
Results 1 to 10 of 10
EduGeek.net Site Problems Thread, safari? in EduGeek Stuff; doesn't seem to want to open in safari, is anyone else seeing this? I just get a "zero-sized reply" error. ...
  1. #1

    Domino's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bromley
    Posts
    4,020
    Thank Post
    212
    Thanked 1,163 Times in 758 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    480

    safari?

    doesn't seem to want to open in safari, is anyone else seeing this?

    I just get a "zero-sized reply" error.

    Its not life-or-death important, just thought i'd see what the new site looked like on a shiny iMac
    Last edited by ZeroHour; 7th February 2008 at 10:45 AM.

  2. #2

    Geoff's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Fylde, Lancs, UK.
    Posts
    11,800
    Thank Post
    110
    Thanked 582 Times in 503 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    223
    I getting this in firefox too, so it's not a safari problem.

  3. #3

    webman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North East England
    Posts
    8,374
    Thank Post
    625
    Thanked 951 Times in 653 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    318
    Same here in IE/FF/Opera for main site, but forums are OK though.

    EDIT: Working again now
    Last edited by webman; 7th January 2008 at 11:12 AM.

  4. #4

    Domino's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bromley
    Posts
    4,020
    Thank Post
    212
    Thanked 1,163 Times in 758 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    480
    really? works in FF for me....

  5. #5

    Geoff's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Fylde, Lancs, UK.
    Posts
    11,800
    Thank Post
    110
    Thanked 582 Times in 503 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    223
    Yes, it's ok for me now too. However it was giving the error when I posted before.

  6. #6

    Domino's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bromley
    Posts
    4,020
    Thank Post
    212
    Thanked 1,163 Times in 758 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    480
    ahhhh, and now safari is too...yay!

    sooo pretty! well done guys!

  7. #7

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,573
    Thank Post
    869
    Thanked 1,293 Times in 786 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    436
    Wow I had to do nothing as well
    its probably a ad banner issue. It can cause the page to break if there server is overloaded.

  8. #8

    mac_shinobi's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    9,216
    Thank Post
    2,766
    Thanked 935 Times in 875 Posts
    Rep Power
    343
    yeah I got that error a few mins ago on FF, not tried another browser. Thought ZeroHour was doing some site maintanance or something....

  9. #9

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Derbyshire
    Posts
    1,381
    Thank Post
    181
    Thanked 211 Times in 171 Posts
    Rep Power
    64
    It's been doing it on and off here this morning as well, usually about 5 mins then all is fine again - FF3 2007121905... Does it on the main www.edugeek.net page not just the forums, don't see any ads on there due to Adblock (sorry!) not sure if that means it would still break?

  10. #10

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,573
    Thank Post
    869
    Thanked 1,293 Times in 786 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    436
    Yeh I think its to do with the xcache system now. If it happens again I will disable the cache and we will see then.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 12th September 2007, 10:13 AM
  2. Safari for Windows
    By mrforgetful in forum Windows
    Replies: 36
    Last Post: 3rd July 2007, 08:39 AM
  3. Safari web browser - by apple.. but for windows...
    By timbo343 in forum General Chat
    Replies: 1
    Last Post: 28th June 2007, 06:17 PM
  4. safari now on windows
    By markcuk in forum Mac
    Replies: 0
    Last Post: 11th June 2007, 06:49 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •