+ Post New Thread
Results 1 to 10 of 10
EduGeek.net Site Problems Thread, Edugeek dropping out in EduGeek Stuff; Seem to be getting a lot of drop outs lately when the site just stops responding. It manifests in taking ...
  1. #1

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,193
    Thank Post
    875
    Thanked 2,720 Times in 2,303 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    781

    Edugeek dropping out

    Seem to be getting a lot of drop outs lately when the site just stops responding. It manifests in taking 40s for the quick reply button to kick in or it only loading the title of the page and no more along with posts taking up to a minute to submit. Could be related to the 'updated' issue as the same kind of stuff happened there but resulted in a 'updated' post where as now when/if the post does make it, it does so as intended.

    Spans multiple Browsers/Computers/ISPs
    Last edited by ZeroHour; 22nd August 2014 at 05:12 PM.

  2. #2

    StevieM's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Liverpool
    Posts
    881
    Thank Post
    348
    Thanked 382 Times in 255 Posts
    Rep Power
    113
    I often have to stop and refresh a page to get it to load completely. Sometimes I just end up closing the browser and coming back later. I also have difficulty using the Quick Reply, which doesn't always recognise keystrokes.

  3. #3

    abillybob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Shropshire
    Posts
    2,781
    Thank Post
    329
    Thanked 351 Times in 258 Posts
    Rep Power
    213
    Quote Originally Posted by StevieM View Post
    I often have to stop and refresh a page to get it to load completely. Sometimes I just end up closing the browser and coming back later. I also have difficulty using the Quick Reply, which doesn't always recognise keystrokes.
    Same here the keystroke thing only seems to happen on IE 11 for me any other browser is normally ok.

  4. #4
    fairm010's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    C:/Windows/System32/
    Posts
    1,228
    Thank Post
    47
    Thanked 157 Times in 138 Posts
    Rep Power
    47
    I read that @ZeroHour is moving Edugeeks hosting, that may be a factor?

  5. #5

    abillybob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Shropshire
    Posts
    2,781
    Thank Post
    329
    Thanked 351 Times in 258 Posts
    Rep Power
    213
    I've had the typing thing with IE 11 since I started using EduGeek tried on different computers and still misses keystrokes! Other browsers work fine though!

  6. #6

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,628
    Thank Post
    920
    Thanked 1,336 Times in 816 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    448
    IE11 is a separate issue.

    We are moving hosts to AWS to try them out, the CDN was moved to AWS earlier last week and I am thinking we hopefully can move hosting this weekend
    Any idea which element of the site is slow or just general html?

  7. #7

    witch's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Dorset
    Posts
    10,975
    Thank Post
    1,410
    Thanked 2,429 Times in 1,703 Posts
    Rep Power
    711
    Sometimes the home page just doesn't load - in both IE and Chrome. Also when I click reply nothing seems to happen although if you click again it tells you it is a repeat click. Sometimes I have to go off the thread and come back and my reply is then there.

  8. #8

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,628
    Thank Post
    920
    Thanked 1,336 Times in 816 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    448
    Any particular times of the day?

  9. #9

    StevieM's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Liverpool
    Posts
    881
    Thank Post
    348
    Thanked 382 Times in 255 Posts
    Rep Power
    113
    Not spotted any particular patterns. Saying that, I've just typed this response in the quick reply box without any problem - until I went back to fix a spelling mistake.

  10. #10

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,628
    Thank Post
    920
    Thanked 1,336 Times in 816 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    448
    We are now hosted on a new platform with Amazon, let me know if you have any of these issues and if possible the time of the day and page you were on.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. USB Caddy keeps dropping out
    By laserblazer in forum Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 22nd June 2011, 06:52 AM
  2. Inter forest domain name resolution drops out after a few days
    By samba_man in forum Wireless Networks
    Replies: 0
    Last Post: 15th February 2011, 09:22 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 23rd September 2010, 09:50 AM
  4. IP addresses dropping out.
    By steve_nfi in forum Wireless Networks
    Replies: 1
    Last Post: 11th June 2008, 09:22 AM
  5. Network Connection Drops out Randomly
    By mrphil in forum Wireless Networks
    Replies: 3
    Last Post: 5th October 2007, 08:34 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •