+ Post New Thread
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
EduGeek.net Site Problems Thread, Edugeek slow today? in EduGeek Stuff; Anyone else finding EG really slow today? Currently is taking a about a minute to change page. Other sites are ...
  1. #1

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7,222
    Thank Post
    1,439
    Thanked 1,859 Times in 1,252 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    559

    Edugeek slow today?

    Anyone else finding EG really slow today?
    Currently is taking a about a minute to change page. Other sites are fine.
    Last edited by ZeroHour; 22nd August 2014 at 06:07 PM.

  2. #2
    Vasriel's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Scotland
    Posts
    125
    Thank Post
    20
    Thanked 20 Times in 17 Posts
    Rep Power
    8
    I am finding the site slow to load as well. Same as you, other websites are ok.

  3. #3

    Joanne's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Lancashire
    Posts
    2,157
    Thank Post
    232
    Thanked 276 Times in 217 Posts
    Blog Entries
    17
    Rep Power
    122
    it was earlier... seems fine for me now.

  4. #4

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7,222
    Thank Post
    1,439
    Thanked 1,859 Times in 1,252 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    559
    Cool, thanks just wanted to check it wasn't just us

  5. #5

    Norphy's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Harpenden
    Posts
    2,580
    Thank Post
    59
    Thanked 370 Times in 286 Posts
    Blog Entries
    7
    Rep Power
    134
    Not just you. Site is slow and sometimes doesn't load.
    Last edited by Norphy; 1st July 2014 at 10:29 AM.

  6. #6

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Edinburgh
    Posts
    136
    Thank Post
    5
    Thanked 22 Times in 15 Posts
    Rep Power
    15
    Painfully slow oh well should really be doing some work I suppose

  7. #7
    themightymrp's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Leeds, West Yorkshire
    Posts
    1,290
    Thank Post
    219
    Thanked 237 Times in 205 Posts
    Rep Power
    76
    Veeeery slow at the minute

  8. #8

    Oaktech's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Bournemouth
    Posts
    3,209
    Thank Post
    941
    Thanked 642 Times in 501 Posts
    Rep Power
    287
    Ping time is good - only about 5ms, but as soon as I ask for content it gets slow.

    Firefox network access takes 138seconds to load the page with the main hold up apparently being which takes 19 seconds on it's own.

  9. #9
    Griff's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Bedfordshire
    Posts
    548
    Thank Post
    212
    Thanked 103 Times in 84 Posts
    Rep Power
    39
    slow for me

  10. #10

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Edinburgh
    Posts
    136
    Thank Post
    5
    Thanked 22 Times in 15 Posts
    Rep Power
    15
    Much quicker now , thanks

  11. #11

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    10,188
    Thank Post
    1,923
    Thanked 2,413 Times in 1,767 Posts
    Rep Power
    840
    It's suddenly improved for me. It's been dire until just now

  12. #12
    themightymrp's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Leeds, West Yorkshire
    Posts
    1,290
    Thank Post
    219
    Thanked 237 Times in 205 Posts
    Rep Power
    76
    Confirmed, much faster now. Anything changed??

  13. #13

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7,222
    Thank Post
    1,439
    Thanked 1,859 Times in 1,252 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    559
    Hmm fine now, guess @ZeroHour threw the wrench at the server.

  14. #14

    Norphy's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Harpenden
    Posts
    2,580
    Thank Post
    59
    Thanked 370 Times in 286 Posts
    Blog Entries
    7
    Rep Power
    134
    I think he must have forgotten to feed the hamster. Poor little thing.

  15. #15
    southhamster's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    South Devon
    Posts
    64
    Thank Post
    48
    Thanked 30 Times in 10 Posts
    Rep Power
    9
    I can assure you I was fed very well this morning.



SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. HAPPY BIRTHDAY EDUGEEK - 9 Today :O)
    By vikpaw in forum General Chat
    Replies: 13
    Last Post: 9th June 2014, 04:50 PM
  2. Happy Birthday EduGeek 7 today :0)
    By vikpaw in forum General Chat
    Replies: 8
    Last Post: 9th June 2012, 08:34 PM
  3. [CLOSED] Bug/Error: Is EduGeek Slow This Morning?
    By enjay in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 25
    Last Post: 15th February 2008, 07:23 PM
  4. Is it me or is the site a bit slow today?
    By Kyle in forum General Chat
    Replies: 7
    Last Post: 5th November 2006, 07:22 PM
  5. Todays Edugeek Conference
    By Dos_Box in forum General Chat
    Replies: 8
    Last Post: 27th October 2005, 07:55 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •