+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
EduGeek.net Site Problems Thread, Javascript forum loader in Firefox 30 on OS X Mavericks in EduGeek Stuff; This may just be me, but if it is I'm not sure what's causing it. 1) The forums display never ...
  1. #1


    Join Date
    Dec 2005
    Location
    In the server room, with the lead pipe.
    Posts
    4,650
    Thank Post
    275
    Thanked 780 Times in 607 Posts
    Rep Power
    224

    Javascript forum loader in Firefox 30 on OS X Mavericks

    This may just be me, but if it is I'm not sure what's causing it.

    1) The forums display never loads.
    2) If I use New Posts > Thread > Reply the cursor just beachballs

    OS X Mavericks, Firefox 30, adblock disabled for Edugeek and all related domains (disabling completely during testing and restarting Firefox doesn't solve issue). SW proxy.

    No changes to browser config, plugins, patch level or proxy config between it working (yesterday, early this morning) and not working (between 11am and 12:40-ish).

    Web developer tools and YSlow doesn't show anything obvious as to why.

    Chrome on the same computers works fine (posting this via Chrome).

    Developer tools on Chrome reveals something (jspc.php) is attempting to talk to EduGeek.net - Sorry page not found and triggering a bad gateway (we block all but 80 & 443 outbound for clients).

    jspc.png

  2. Thanks to pete from:

    ZeroHour (27th June 2014)

  3. #2

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,748
    Thank Post
    917
    Thanked 1,335 Times in 815 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    447
    Thanks for the report, I am in the USA right now for the ISTE show which is why there was a delay getting this fixed.
    Things should be back to normal but I have not found a fix for the underlying cause yet.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 17th August 2008, 09:09 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 30th November 2007, 03:49 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 6th June 2007, 10:46 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 11th January 2007, 02:47 PM
  5. Forum names in bold not Moderators: caption
    By ITWombat in forum Comments and Suggestions
    Replies: 0
    Last Post: 24th June 2006, 01:41 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •