+ Post New Thread
Page 1 of 12 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 170
EduGeek.net Site Problems Thread, Double posting? in EduGeek Stuff; I've noticed lately a few people (myself included) are having their messages double posted, with both posts happening in the ...
  1. #1

    LosOjos's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    West Midlands
    Posts
    5,753
    Thank Post
    1,508
    Thanked 1,290 Times in 881 Posts
    Rep Power
    812

    "---Updated---" and double posts...

    I've noticed lately a few people (myself included) are having their messages double posted, with both posts happening in the same post seperated by this:

    - - - Updated - - -

    Seems to have started around the time the mobile apps went live (though it hasn't happened to me in the mobile app itself)
    Last edited by ZeroHour; 28th March 2014 at 05:18 PM.

  2. #2
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 492 Times in 376 Posts
    Rep Power
    0
    I was about to make a post on this too. I get the same issue in some threads, but I also get e-mails about evey single update too. The latest example:

    Dear Rawns,

    andrew_91090 has just replied to a thread you have subscribed to entitled - [News] prince Phillip does it again! - in the Jokes/Interweb Things forum of EduGeek.net.

    This thread is located at:
    http://www.edugeek.net/forums/jokes-...-new-post.html

    Here is the message that has just been posted:
    ******************************
    I think he is a legend, he is just like a grandparent that doesn't quite know what their saying is bad so they say it anyway, love it

    - - - Updated - - -

    I think he is a legend, he is just like a grandparent that doesn't quite know what their saying is bad so they say it anyway, love it

    ******************************
    Dear Rawns,

    andrew_91090 has just replied to a thread you have subscribed to entitled - [News] prince Phillip does it again! - in the Jokes/Interweb Things forum of EduGeek.net.

    This thread is located at:
    http://www.edugeek.net/forums/jokes-...-new-post.html

    Here is the message that has just been posted:
    ******************************
    I think he is a legend, he is just like a grandparent that doesn't quite know what their saying is bad so they say it anyway, love it

    - - - Updated - - -

    I think he is a legend, he is just like a grandparent that doesn't quite know what their saying is bad so they say it anyway, love it

    - - - Updated - - -

    I think he is a legend, he is just like a grandparent that doesn't quite know what their saying is bad so they say it anyway, love it

    ******************************


    Dear Rawns,

    andrew_91090 has just replied to a thread you have subscribed to entitled - [News] prince Phillip does it again! - in the Jokes/Interweb Things forum of EduGeek.net.

    This thread is located at:
    http://www.edugeek.net/forums/jokes-...-new-post.html

    Here is the message that has just been posted:
    ******************************
    I think he is a legend, he is just like a grandparent that doesn't quite know what their saying is bad so they say it anyway, love it

    - - - Updated - - -

    I think he is a legend, he is just like a grandparent that doesn't quite know what their saying is bad so they say it anyway, love it

    - - - Updated - - -

    I think he is a legend, he is just like a grandparent that doesn't quite know what their saying is bad so they say it anyway, love it

    - - - Updated - - -

    I think he is a legend, he is just like a grandparent that doesn't quite know what their saying is bad so they say it anyway, love it

    ******************************
    Last edited by Rawns; 22nd February 2013 at 02:31 PM.

  3. #3
    newpersn's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    1,420
    Thank Post
    339
    Thanked 130 Times in 94 Posts
    Rep Power
    92

    Double posting?

    Not too sure if its me, But everytime im posting im getting an error saying i need to wait 30 seconds before i repost..

    It posts fine the first time. but getting the error

  4. #4

    featured_spectre's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    12,491
    Thank Post
    1,684
    Thanked 2,047 Times in 1,490 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    462
    Happening for me also.

  5. #5

    Steve21's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Swindon
    Posts
    2,815
    Thank Post
    364
    Thanked 541 Times in 505 Posts
    Rep Power
    184
    Same same

  6. #6

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,824
    Thank Post
    971
    Thanked 1,385 Times in 849 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    457
    Hmm cant recreate it yet. Does this happen when posting a new thread, replying via quick reply box at the bottom or doing a full post reply?
    Last edited by ZeroHour; 14th March 2014 at 10:28 AM.

  7. #7

    Steve21's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Swindon
    Posts
    2,815
    Thank Post
    364
    Thanked 541 Times in 505 Posts
    Rep Power
    184
    Quote Originally Posted by ZeroHour View Post
    Hmm cant recreate it yet. Does this happen when posting a new thread, replying via quick reply box at the bottom or doing a full post reply?
    Quick reply for me.

    Steve

  8. #8
    Tesla's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Milk 'n' Beans
    Posts
    1,345
    Thank Post
    162
    Thanked 270 Times in 197 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    84
    i havent noticed it yet...

    ...didnt happen when i posted this either
    Last edited by Tesla; 14th March 2014 at 10:16 AM.

  9. #9

    Steve21's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Swindon
    Posts
    2,815
    Thank Post
    364
    Thanked 541 Times in 505 Posts
    Rep Power
    184
    And on the above reply - This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 29 seconds. :P lol

    Steve

  10. #10
    Tesla's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Milk 'n' Beans
    Posts
    1,345
    Thank Post
    162
    Thanked 270 Times in 197 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    84
    When i went to edit my last post it wouldn't save unless i clicked edit post on the edit post page already... :S

    ie i had to click a6375f628dc928bcf70d991a689dfcf0.png

  11. #11

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    9,350
    Thank Post
    353
    Thanked 1,343 Times in 925 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    1202
    This hasn't happened for me yet: Browser: Chrome.

    Posted via Quick Reply.

  12. #12
    Tesla's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Milk 'n' Beans
    Posts
    1,345
    Thank Post
    162
    Thanked 270 Times in 197 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    84
    try editing it, does it save?

  13. #13

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,824
    Thank Post
    971
    Thanked 1,385 Times in 849 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    457
    Quote Originally Posted by Tesla View Post
    try editing it, does it save?
    It does save I think but it doesnt seem to submit correctly, I have disabled quick edit and a few other things for now until I can recreate the issue.

  14. #14

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7,218
    Thank Post
    1,438
    Thanked 1,858 Times in 1,251 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    559
    Not sure if this is related, but quite often when I post a reply it shows up twice (like a double post), if I refresh the page then it goes away.
    Occasionally I see other user's replies as double posts which disappear if I refresh the page.

  15. #15
    Tesla's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Milk 'n' Beans
    Posts
    1,345
    Thank Post
    162
    Thanked 270 Times in 197 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    84
    @ZeroHour, eduhobnob? =]



SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 12 1234511 ... LastLast

Similar Threads

  1. [CLOSED] Bug/Error: Double posting
    By tom_newton in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 17
    Last Post: 9th July 2010, 10:19 PM
  2. Double standards removing the word **** from posts?
    By RingOfFlame in forum General Chat
    Replies: 110
    Last Post: 30th March 2010, 04:34 PM
  3. Viewing all of a member's posts
    By eejit in forum Comments and Suggestions
    Replies: 7
    Last Post: 3rd July 2005, 01:26 PM
  4. What no Linux posts?!!!
    By Traitor in forum *nix
    Replies: 18
    Last Post: 16th June 2005, 05:47 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •