+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
EduGeek.net Site Problems Thread, [LIVE] Ahhh what is this horror? in EduGeek Stuff; I logged in this morning to find the following: live.JPG Hovering over them says AJAX Enabled. Are they a bug ...
  1. #1
    CAM
    CAM is offline

    CAM's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Burgh Heath, Surrey
    Posts
    4,081
    Thank Post
    812
    Thanked 353 Times in 277 Posts
    Blog Entries
    60
    Rep Power
    280

    [LIVE] Ahhh what is this horror?

    I logged in this morning to find the following:

    live.JPG

    Hovering over them says AJAX Enabled. Are they a bug or intended because (and no offence meant) they look really nasty and tacky in the topics list. They also make the topics really hard to read with a massive red LIVE in the middle disrupting flow.
    Last edited by ZeroHour; 10th July 2013 at 12:20 PM.

  2. #2

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Leicestershire
    Posts
    152
    Thank Post
    17
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    12
    Quote Originally Posted by CAM View Post
    I logged in this morning to find the following:

    Hovering over them says AJAX Enabled. Are they a bug or intended because (and no offence meant) they look really nasty and tacky in the topics list. They also make the topics really hard to read with a massive red LIVE in the middle disrupting flow.
    Got them here too, not nice

  3. #3

    Edu-IT's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7,121
    Thank Post
    403
    Thanked 619 Times in 566 Posts
    Rep Power
    180
    Bit too glarish!

  4. #4

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Kent
    Posts
    634
    Thank Post
    271
    Thanked 51 Times in 43 Posts
    Rep Power
    40
    not good

  5. #5

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,658
    Thank Post
    858
    Thanked 646 Times in 429 Posts
    Rep Power
    498
    Not seeing them?

    Ah wait - now I am - Argh!!

    Last edited by Gatt; 10th July 2013 at 08:20 AM.

  6. #6

    witch's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Dorset
    Posts
    11,118
    Thank Post
    1,371
    Thanked 2,375 Times in 1,672 Posts
    Rep Power
    703
    All fine here too @ZeroHour ?


    wait - now I've got it too - well, sometimes
    Last edited by witch; 10th July 2013 at 08:22 AM.

  7. #7
    rich_tech's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Wales
    Posts
    1,027
    Thank Post
    129
    Thanked 133 Times in 116 Posts
    Rep Power
    63
    same horror here !

    edugeek.png


    AAaaargh !

    Forgot to add I am using Firefox as a browser, don't know if thats possibly an issue, but it might help solve it perhaps.
    Last edited by rich_tech; 10th July 2013 at 08:26 AM.

  8. #8

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,658
    Thank Post
    858
    Thanked 646 Times in 429 Posts
    Rep Power
    498
    @witch - it's in "settings" under your subscribed threads

  9. #9

    witch's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Dorset
    Posts
    11,118
    Thank Post
    1,371
    Thanked 2,375 Times in 1,672 Posts
    Rep Power
    703
    I got it briefly when I deleted the duplicate thread - then it changed back. I didn't click settings

  10. #10

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,658
    Thank Post
    858
    Thanked 646 Times in 429 Posts
    Rep Power
    498
    Got 2 of them now :|

  11. #11
    rickjames's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    London
    Posts
    437
    Thank Post
    2
    Thanked 46 Times in 33 Posts
    Rep Power
    13
    My eyes hurt.

  12. #12

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,658
    Thank Post
    858
    Thanked 646 Times in 429 Posts
    Rep Power
    498
    Is @ZeroHour ok - or has he been infected with a GeoCities virus?

  13. Thanks to Gatt from:

    CAM (10th July 2013)

  14. #13

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,737
    Thank Post
    1,272
    Thanked 1,645 Times in 1,101 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    505
    Hmm yeah looks a bit tacky, like it should be followed by the word 'girls' and blinking.
    Last edited by sparkeh; 10th July 2013 at 09:07 AM.

  15. 2 Thanks to sparkeh:

    AMLightfoot (10th July 2013), Greenbeast (10th July 2013)

  16. #14


    Join Date
    Jul 2007
    Location
    USA
    Posts
    1,047
    Thank Post
    42
    Thanked 161 Times in 93 Posts
    Rep Power
    143
    Yep getting it here too, chrome so not just a firefox issue.

  17. #15


    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    565
    Thank Post
    13
    Thanked 55 Times in 34 Posts
    Rep Power
    223
    Got it too, it seems to be on threads that have had responses as the ones with 0 replies don't have it.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 28th February 2012, 12:33 PM
  2. [Pics] What Is This? From Neatorama.COM
    By DaveP in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 10
    Last Post: 16th June 2011, 05:39 PM
  3. What is this socket called from a faceplate (image included)
    By mullet_man in forum AV and Multimedia Related
    Replies: 4
    Last Post: 5th May 2011, 10:45 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 11th July 2010, 02:47 PM
  5. What is this URL?
    By kennysarmy in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 16th January 2008, 12:21 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •