+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
EduGeek.net Site Problems Thread, Quick Search broken? in EduGeek Stuff; There seem to be a lot of different 'search' threads and I can't see one for this issue, but if ...
  1. #1
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 489 Times in 375 Posts
    Rep Power
    0

    Quick Search broken?

    There seem to be a lot of different 'search' threads and I can't see one for this issue, but if there is one already, apologies for the duplication.

    The Quick search filed on the forum (top right) does not seem to be working at the moment. Searching for ARMA3 results in no results:

    fO6nZHm.jpg

    It seems to be the same when searching for fairly common words like Windows, Microsoft etc etc.
    Last edited by ZeroHour; 1st July 2013 at 03:34 AM.

  2. #2

    X-13's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    /dev/null
    Posts
    9,059
    Thank Post
    591
    Thanked 1,945 Times in 1,345 Posts
    Blog Entries
    19
    Rep Power
    813

  3. #3

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,737
    Thank Post
    1,272
    Thanked 1,645 Times in 1,101 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    505
    Quote Originally Posted by X-13 View Post
    Double Ninja: Search results

    Yeah search is not good at the moment.

  4. #4
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 489 Times in 375 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by X-13 View Post
    Curses! Suddenly feel like I'm playing Ogame again and have just lost my fleet...

  5. #5

    john's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    London
    Posts
    10,517
    Thank Post
    1,494
    Thanked 1,050 Times in 919 Posts
    Rep Power
    302
    @ZeroHour is aware of the issues so thanks for re-logging that its happening again. He will be looking into it once he's back on the ground as he is currently over a large puddle of water

  6. #6

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,644
    Thank Post
    895
    Thanked 1,314 Times in 798 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    444
    I dont want to dare say it but search should hopefully be fixed now.

  7. #7
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 489 Times in 375 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by ZeroHour View Post
    I dont want to dare say it but search should hopefully be fixed now.
    Sorry to say, but quick search still seems to be having problems:

    zuNZ8Kr.png

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 38
    Last Post: 26th November 2010, 03:42 PM
  2. Liberum - Rep searching
    By Jake in forum How do you do....it?
    Replies: 0
    Last Post: 20th January 2006, 10:57 AM
  3. Quick, to the WSUS mobile!
    By Dos_Box in forum General Chat
    Replies: 1
    Last Post: 14th December 2005, 02:49 PM
  4. A quick heads up for Lancashire schools
    By Dos_Box in forum General EduGeek News/Announcements
    Replies: 2
    Last Post: 7th November 2005, 05:59 PM
  5. Quick question about redirecting folders
    By MikeR in forum Windows
    Replies: 30
    Last Post: 3rd November 2005, 12:30 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •