+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
EduGeek.net Site Problems Thread, Site Search Sometimes Returns No Result in EduGeek Stuff; I am having a problem when searching the forums. Sometimes the search fails even though I know the searched for ...
  1. #1

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    8,993
    Thank Post
    352
    Thanked 1,301 Times in 891 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    1131

    Site Search Sometimes Returns No Result

    I am having a problem when searching the forums. Sometimes the search fails even though I know the searched for term is in threads/forums.

    Example: Searching for:

    man of steel

    Yields:



    Searching threads that I have contributed to I often get the following result:

    Last edited by ZeroHour; 1st July 2013 at 03:34 AM.

  2. #2

    john's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    London
    Posts
    10,362
    Thank Post
    1,499
    Thanked 1,053 Times in 922 Posts
    Rep Power
    303
    Likely to be tied into the other search bugs open that @ZeroHour is working on already.

  3. #3

    RabbieBurns's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Sydney
    Posts
    5,527
    Thank Post
    1,339
    Thanked 470 Times in 307 Posts
    Blog Entries
    6
    Rep Power
    200
    Good to see its not just me.

    received zero-sized searchd response

  4. #4

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,628
    Thank Post
    920
    Thanked 1,336 Times in 816 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    448
    I have deployed the older version of our engine and a few other tweaks which I hope will finally end some of the search issues recently.

  5. Thanks to ZeroHour from:

    DaveP (24th June 2013)

  6. #5

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,628
    Thank Post
    920
    Thanked 1,336 Times in 816 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    448
    I dont want to dare say it but search should hopefully be fixed now.

  7. Thanks to ZeroHour from:

    DaveP (1st July 2013)

  8. #6

    RabbieBurns's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Sydney
    Posts
    5,527
    Thank Post
    1,339
    Thanked 470 Times in 307 Posts
    Blog Entries
    6
    Rep Power
    200
    working good for me here.

    Thanks for fixing

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Search Results
    By rush_tech in forum Web Development
    Replies: 4
    Last Post: 8th December 2008, 02:13 PM
  2. New Site Feature: IE7 and FireFox search provider
    By ZeroHour in forum General EduGeek News/Announcements
    Replies: 4
    Last Post: 5th August 2008, 11:25 AM
  3. Demo sites still no available
    By SimpleSi in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 1
    Last Post: 7th June 2008, 07:51 AM
  4. What no Linux posts?!!!
    By Traitor in forum *nix
    Replies: 18
    Last Post: 16th June 2005, 04:47 PM
  5. Site Construction
    By RobC in forum Comments and Suggestions
    Replies: 1
    Last Post: 14th June 2005, 02:24 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •