+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
EduGeek.net Site Problems Thread, search problem in EduGeek Stuff; vBulletin Message connection to localhost:9312 failed (errno=111, msg=Connection refused) Is returned when I search for "twitter advice"...
  1. #1

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1,844
    Thank Post
    90
    Thanked 317 Times in 241 Posts
    Rep Power
    90

    search problem

    vBulletin Message


    connection to localhost:9312 failed (errno=111, msg=Connection refused)



    Is returned when I search for "twitter advice"
    Last edited by ZeroHour; 3rd April 2013 at 07:30 AM.

  2. Thanks to strawberry from:

    ZeroHour (3rd April 2013)

  3. #2

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    9,235
    Thank Post
    352
    Thanked 1,330 Times in 915 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    1188
    Same error returned when searching for "advice"

    Edit: Search for "advice" and "twitter advice" seems to be working now.
    Last edited by DaveP; 2nd April 2013 at 03:10 PM. Reason: Add detail to the post.

  4. Thanks to DaveP from:

    ZeroHour (3rd April 2013)

  5. #3

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,770
    Thank Post
    958
    Thanked 1,376 Times in 840 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    455
    I have shut down one of our nodes, the one I suspect presents the error.
    Let me know if it reoccurs but it would have been random before depending on which node serviced the search request.

  6. #4

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1,844
    Thank Post
    90
    Thanked 317 Times in 241 Posts
    Rep Power
    90
    Happened again on my phone using the mobile theme...sorry to Be a pain!

  7. Thanks to strawberry from:

    ZeroHour (3rd April 2013)

  8. #5

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,770
    Thank Post
    958
    Thanked 1,376 Times in 840 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    455
    Quote Originally Posted by strawberry View Post
    Happened again on my phone using the mobile theme...sorry to Be a pain!
    Hehe, its not a problem, I would much rather know about every error then none at all. At least this eliminates one possible cause. I will be taking a crack at it again later.

  9. #6

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,770
    Thank Post
    958
    Thanked 1,376 Times in 840 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    455
    This should now be fixed.

    Cheers



SHARE:
+ Post New Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •