+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
EduGeek.net Site Problems Thread, Loading the app via post updates in the Notification Bar crashes app in EduGeek Stuff; If I pull down the notification bar on my iPad and look at the lists of update notificatiosn for the ...
  1. #1
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 490 Times in 375 Posts
    Rep Power
    0

    Loading the app via post updates in the Notification Bar crashes app

    If I pull down the notification bar on my iPad and look at the lists of update notificatiosn for the Edugeek app, I can tap on one of them to load the app and go to the post, but the app crashes after about a second of being on the main logo screen.

    If I load the app directly, it works just fine.

    New iPad running iOS 6.1.2.

  2. Thanks to Rawns from:

    ZeroHour (22nd February 2013)

  3. #2

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,957
    Thank Post
    886
    Thanked 1,700 Times in 1,477 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    448
    There is an iOS update, might be worth seeing if that helps?

    I used to get it, but more recently it has stopped.

  4. #3
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 490 Times in 375 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by FN-GM View Post
    There is an iOS update, might be worth seeing if that helps?

    I used to get it, but more recently it has stopped.
    Already on the latest version of the app (v1.19.21?). I get it every single time.

  5. #4

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,706
    Thank Post
    906
    Thanked 1,321 Times in 803 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    445
    Thanks for the info, bizarrely apple has not logged any crashes yet from users which goes to show how good that is lol.
    A new build 1.19.22 is making its way through the store now, I was hoping it would be out today but it looks like Monday now.
    1.19.22 only updates a few sdk's which may help but its hard to say.
    I am just trying to recreate the problem but I only have an ipad 1 which is nerfed for updates now.

  6. #5

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,957
    Thank Post
    886
    Thanked 1,700 Times in 1,477 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    448
    Quote Originally Posted by Rawns View Post
    Already on the latest version of the app (v1.19.21?). I get it every single time.
    I mean an update to the iOS software itself. The latest is 6.2

  7. #6
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 490 Times in 375 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by FN-GM View Post
    I mean an update to the iOS software itself. The latest is 6.2
    Nope, 6.1.2 is the latest according to my software update check?

    "iOS 6.1.2. Your software is up to date."

  8. #7

    mac_shinobi's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    9,763
    Thank Post
    3,273
    Thanked 1,053 Times in 974 Posts
    Rep Power
    365
    Delete the edugeek app and re install it, try again ?

    If not then maybe reset settings for network and try again, if still the same then might have to reset all settings without erasing data and try again.

    Not sure how much difference this will make but maybe worth a try clearing all history / website data etc etc from Safari, closing safari and try again ?

    Not sure if it relies on any of the website data or history / cookies / cache etc ??
    Last edited by mac_shinobi; 22nd February 2013 at 04:50 PM.

  9. #8

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,957
    Thank Post
    886
    Thanked 1,700 Times in 1,477 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    448
    Quote Originally Posted by Rawns View Post
    Nope, 6.1.2 is the latest according to my software update check?

    "iOS 6.1.2. Your software is up to date."
    Sorry ignore me, i must be loosing it!

  10. #9

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,706
    Thank Post
    906
    Thanked 1,321 Times in 803 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    445
    I definitely think its better if not fixed in the next build tbh, this threads notifications have resulted in no crashes for me yet so here hoping.

  11. #10

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,062
    Thank Post
    160
    Thanked 920 Times in 723 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    272
    This was what i showed you Shaun, it still happens to me. I have to open the app first and then click on the notification.

    James.

  12. #11

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,706
    Thank Post
    906
    Thanked 1,321 Times in 803 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    445
    Recreated on 1.19.22
    I will let you know when we have a fix. It doesnt clear the notification at least so you could manually launch the app then click the notification as a work around for now.
    If I get a fix before 1.19.22 is published I will pull that build and restart the review process.

  13. #12
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 490 Times in 375 Posts
    Rep Power
    0
    Glad it's been Replicated. Not a huge issue I know but I'm sure you'd like the app mostly bug free.

  14. #13

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,706
    Thank Post
    906
    Thanked 1,321 Times in 803 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    445
    1.19.22 just went live, it should be listed in updates now.

  15. #14

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,706
    Thank Post
    906
    Thanked 1,321 Times in 803 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    445
    I am testing a new version 1.19.23, this and a profile issue appear to be fixed. 1.19.23 is going through the approval process now, expect it in around 6 days probably.

  16. Thanks to ZeroHour from:

    Rawns (26th February 2013)

  17. #15
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 490 Times in 375 Posts
    Rep Power
    0
    Just installed the new release and it's fixed! Nice work @ZeroHour!

SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 7th January 2013, 10:53 AM
  2. The Most Expensive Board Game in the World
    By edutech4schools in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 17th December 2011, 08:45 AM
  3. The Oldest Working Seagate Drive In The UK
    By DaveP in forum IT News
    Replies: 1
    Last Post: 6th April 2011, 08:52 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 9th May 2006, 05:56 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •