+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
EduGeek.net Site Problems Thread, Some threads slow to load? in EduGeek Stuff; Anyone else finding certain threads are taking ages to load whilst others load very quickly? Loads quickly -> http://www.edugeek.net/forums/gaming...tandalone.html Takes ...
  1. #1

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,815
    Thank Post
    1,298
    Thanked 1,663 Times in 1,115 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    508

    Some threads slow to load?

    Anyone else finding certain threads are taking ages to load whilst others load very quickly?
    Loads quickly -> DayZ Standalone
    Takes a few mins to load -> Ubuntu Considers “Huge” Change That Would End Traditional Release Cycle

    Its always the same threads, they load eventually but do take a few mins to appear.
    Last edited by ZeroHour; 26th February 2013 at 08:13 PM.

  2. #2

    bladedanny's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sheffield
    Posts
    1,281
    Thank Post
    190
    Thanked 306 Times in 228 Posts
    Rep Power
    131
    Seem to load ok for me. Could it be that the Ubuntu thread has a youtube video in it? Is youtube blocked your end?

  3. #3

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,815
    Thank Post
    1,298
    Thanked 1,663 Times in 1,115 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    508
    Nope, this thread is one of the affected, nothing in this to slow it down.

  4. #4

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,628
    Thank Post
    920
    Thanked 1,336 Times in 816 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    448
    Not sure why that is happening. Is this at work or via a home connection?
    Which browser are you using?

  5. #5

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    9,780
    Thank Post
    1,813
    Thanked 2,229 Times in 1,645 Posts
    Rep Power
    801
    Both are fine for me. Is the video content in the Ubuntu thread slowing it down?

  6. #6

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,815
    Thank Post
    1,298
    Thanked 1,663 Times in 1,115 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    508
    Oh this randomly stopped recently. Can't reproduce anymore.
    Guess whatever was up has cleared now.

    Cheers.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Our Cisco remote access system is slow to load initially
    By ramsay in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 6
    Last Post: 21st January 2011, 12:05 PM
  2. Some workstations slow to network and user
    By speckytecky in forum Network and Classroom Management
    Replies: 1
    Last Post: 29th January 2010, 10:08 AM
  3. Office docs very slow to load.
    By Number6 in forum Windows
    Replies: 11
    Last Post: 30th April 2009, 08:17 AM
  4. Office Docs and apps very slow to load from explorer
    By Number6 in forum Office Software
    Replies: 0
    Last Post: 23rd April 2009, 01:43 PM
  5. [CLOSED] Improvement: Slow to load page
    By SimpleSi in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 1
    Last Post: 2nd June 2008, 03:18 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •