+ Post New Thread
Results 1 to 10 of 10
EduGeek.net Site Problems Thread, iSpy Link missing? in EduGeek Stuff; Not sure if there's a reason, but seems iSpy link is missing Page still loads via url, but can't find ...
  1. #1

    Steve21's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Swindon
    Posts
    2,730
    Thank Post
    344
    Thanked 520 Times in 488 Posts
    Rep Power
    180

    iSpy Link missing?

    Not sure if there's a reason, but seems iSpy link is missing Page still loads via url, but can't find a way to get to it normally? (Unless I'm being blind that is)

    Steve
    Last edited by ZeroHour; 28th January 2013 at 10:18 AM.

  2. #2

    JJonas's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    North Walsham, Norfolk
    Posts
    3,158
    Thank Post
    404
    Thanked 445 Times in 330 Posts
    Rep Power
    387
    its missing from where it normally is but you can get to it here

    forum... new posts... iSpy
    Last edited by JJonas; 28th January 2013 at 08:20 AM.

  3. Thanks to JJonas from:

    Steve21 (28th January 2013)

  4. #3

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    9,988
    Thank Post
    1,852
    Thanked 2,297 Times in 1,696 Posts
    Rep Power
    819
    Today's Posts seems to have gone walkabout too.

  5. #4
    hardtailstar's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1,957
    Thank Post
    597
    Thanked 281 Times in 240 Posts
    Rep Power
    68
    Quote Originally Posted by elsiegee40 View Post
    Today's Posts seems to have gone walkabout too.
    they have gone missing for me too.

  6. #5

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    18,132
    Thank Post
    522
    Thanked 2,542 Times in 1,976 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    876
    I'd imagine they've been hidden during Bett to prevent the site overloading? Or it could just be a bug.

  7. #6

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,693
    Thank Post
    947
    Thanked 1,355 Times in 828 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    451
    Bug from late last nights upgrade. Should be restored now.

  8. Thanks to ZeroHour from:

    elsiegee40 (28th January 2013)

  9. #7

    X-13's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    /dev/null
    Posts
    9,469
    Thank Post
    630
    Thanked 2,116 Times in 1,452 Posts
    Blog Entries
    19
    Rep Power
    882
    Quote Originally Posted by elsiegee40 View Post
    Today's Posts seems to have gone walkabout too.
    I have iSpy and Today... but New posts have gone.

    Strangely, I didn't have iSpy and Today about an hour ago.

  10. #8

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,693
    Thank Post
    947
    Thanked 1,355 Times in 828 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    451

    RE: iSpy Link missing?

    I removed new posts as it did the same thing as what's new

  11. Thanks to ZeroHour from:

    X-13 (28th January 2013)

  12. #9

    X-13's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    /dev/null
    Posts
    9,469
    Thank Post
    630
    Thanked 2,116 Times in 1,452 Posts
    Blog Entries
    19
    Rep Power
    882
    Quote Originally Posted by ZeroHour View Post
    I removed new posts as it did the same thing as what's new

    I didn't think to use "What's new"... ~The more you know~

    MOAR COFFEE! [I hope Excel has decent+cheap coffe...]

  13. #10

    john's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    London
    Posts
    10,399
    Thank Post
    1,516
    Thanked 1,056 Times in 925 Posts
    Rep Power
    303
    Quote Originally Posted by X-13 View Post

    MOAR COFFEE! [I hope Excel has decent+cheap coffe...]
    Chance would be a fine thing Its an exhibition centre so captive market so ££ is the key to the day

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [OPEN] Missing Content: Surrey Missing in Flags
    By CAM in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 1
    Last Post: 14th September 2012, 01:56 PM
  2. [Video] The missing link sings
    By tmcd35 in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 0
    Last Post: 9th March 2010, 07:34 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •