+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
EduGeek Joomla 1.5 Package Thread, Are we going to have a Joomla 2.5 Topic? in Projects:; As Joomla 2.5 is now firmly established I posted this particular question here but was thinking also that as Joomla ...
  1. #1
    speckytecky's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    UK
    Posts
    2,497
    Thank Post
    3,372
    Thanked 256 Times in 209 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    109

    Are we going to have a Joomla 2.5 Topic?

    As Joomla 2.5 is now firmly established I posted this particular question here but was thinking also that as Joomla 2.5 is well established perhaps it ought to have a place of it's own here?

    My actual question relates to my Joomla 1.5 site though. In the past I set up a local host test site on XAMP thinking I'd be able to transfer the completed article to SWGfL Hosting. However, when it came to it I couldn't because the database on local host couldn't be transferred.

    I'm now having a go with WAMP local host and giving the database a suitable name, password, etc.. Tried to run the install but it doesn't seem to go unless I leave it as local host.

    Is there a total bumpy guide to doing this somewhere that someone can point me toward please?

  2. #2

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,852
    Thank Post
    877
    Thanked 1,681 Times in 1,460 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    445
    Can you go into more details in what your actually doing and the erros please?

  3. #3
    speckytecky's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    UK
    Posts
    2,497
    Thank Post
    3,372
    Thanked 256 Times in 209 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    109
    Thanks FN - I'll get back to you on that one when I have the machine with me. At the moment I'm suffering Broadband loss at home after Orange support spectacularly failed last night. 4 of their staff ran with the case and promised a line test which never came because their 'machine' was down - after running through 16 worth of credit on my mobile!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [Pics] This is the captain speaking, We seem to have a slight problem with this aircraft.
    By computer_expert in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 0
    Last Post: 17th June 2010, 02:18 PM
  2. Now BECTA has gone, do we NEED to have a VLE? Remote Desktop Services instead?
    By Ben_Stanton in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 11
    Last Post: 11th June 2010, 01:35 PM
  3. What conferences\events are you going to go to?
    By Dos_Box in forum Site Polls
    Replies: 30
    Last Post: 12th March 2010, 05:54 PM
  4. Libraries - Are you going to use them?
    By mitchell1981 in forum Windows 7
    Replies: 7
    Last Post: 9th November 2009, 11:00 PM
  5. Are you going to let IE7 deploy through WSUS
    By tosca925 in forum Windows
    Replies: 18
    Last Post: 4th November 2006, 09:25 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •