+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
EduGeek Joomla 1.5 Package Thread, rt_rokwebify not displaying school logo in ie but fine in ff in Projects:; Can somebody look at Prenton High School for Girls to see if the school logo displays at the top please? ...
  1. #1
    reggiep's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In the vast area of space and time
    Posts
    1,548
    Thank Post
    517
    Thanked 56 Times in 50 Posts
    Rep Power
    29

    rt_rokwebify not displaying school logo in ie but fine in ff

    Can somebody look at Prenton High School for Girls to see if the school logo displays at the top please? It's not working for me in IE8 but fine firefox!

    All I did was add an image to the banner below the menu and now this has happened.

    Has anyone else had this problem?

    Thanks

  2. #2
    Gibson335's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    930
    Thank Post
    257
    Thanked 133 Times in 106 Posts
    Rep Power
    79
    Is there and then disappears...must be caught up in the banner coding.

  3. #3
    reggiep's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In the vast area of space and time
    Posts
    1,548
    Thank Post
    517
    Thanked 56 Times in 50 Posts
    Rep Power
    29
    I shall take a look and see if I can work that out.

    cheers

  4. #4

    rush_tech's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Nottingham
    Posts
    1,408
    Thank Post
    111
    Thanked 265 Times in 201 Posts
    Rep Power
    194
    Quote Originally Posted by TonyJF View Post
    Is there and then disappears...must be caught up in the banner coding.
    Yes same here appears for a split second and somthing is placed over the top.
    Fine if FF

  5. #5
    reggiep's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In the vast area of space and time
    Posts
    1,548
    Thank Post
    517
    Thanked 56 Times in 50 Posts
    Rep Power
    29
    Hmm, Not the image banner below as when I took it out it the school logo disappears

  6. #6
    echo's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    16
    Thank Post
    4
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    13
    I'm just getting the logo the first time I load up. Then it disappears once the flash is loaded.

    I didn't get the logo at all when you removed the flash. IE7

    Hope that helps
    Last edited by echo; 19th January 2010 at 11:55 AM. Reason: spelling

  7. #7
    mossj's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Leicester
    Posts
    1,466
    Thank Post
    157
    Thanked 189 Times in 174 Posts
    Rep Power
    52
    Have you left a tag open somewhere?

  8. #8
    reggiep's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In the vast area of space and time
    Posts
    1,548
    Thank Post
    517
    Thanked 56 Times in 50 Posts
    Rep Power
    29
    Not that I can find! Can anyone suggest any tools to check this? Maybe some text editor that highlights mistakes?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 15th November 2009, 05:58 PM
  2. How do I change the school name, logo... on the header?
    By dhasmet in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 8
    Last Post: 2nd March 2009, 02:53 PM
  3. School Award Logo PNGs For All
    By in forum Web Development
    Replies: 16
    Last Post: 11th August 2008, 05:52 PM
  4. rt_rokwebify psd blank logo problems
    By DirtySnipe in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 13
    Last Post: 15th July 2008, 10:07 PM
  5. change the school logo
    By PEO in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 5
    Last Post: 13th May 2008, 01:59 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •