+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
EduGeek Joomla 1.5 Package Thread, New website in Projects:; Just pressed the big red button to make this go live: Stockport Grammar School, Cheshire, independent school near Manchester If ...
  1. #1

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Manchester
    Posts
    44
    Thank Post
    14
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    12

    New website

    Just pressed the big red button to make this go live:

    Stockport Grammar School, Cheshire, independent school near Manchester

    If you don't see a website with a nice big slideshow at the top and a story about Sixth Formers attending a medicine taster day underneath it, then you're looking at the old website. Try again tomorrow, maybe.

    I've noticed a couple of issues since it went live literally half an hour ago (like the 'error on page' in IE, although I know what's causing that and will fix it tomorrow), but do your worst - I'm open to constructive criticism.

    A big thanks to all involved in creating the EduGeek Package, and to anybody who's offered support on here since I started it back in January.

  2. #2
    BrianG's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Yorkshire
    Posts
    163
    Thank Post
    64
    Thanked 25 Times in 18 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    20
    Not had chance to look through all the pages but it's good. I like the design, I'm using IE 8 and it's worked absolutely fine.. good job !!

  3. #3


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,685
    Thank Post
    352
    Thanked 794 Times in 714 Posts
    Rep Power
    346
    Like the look of it, nice one.

  4. #4

    webman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North East England
    Posts
    8,400
    Thank Post
    636
    Thanked 961 Times in 661 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    319
    Good design; but it doesn't appear to validate though.

  5. Thanks to webman from:

    fernt (9th November 2009)

  6. #5

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Manchester
    Posts
    44
    Thank Post
    14
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    12
    Quote Originally Posted by webman View Post
    Hmph, it did when I checked yesterday. Although looking at the errors, they're pretty basic ones to tidy up - which makes it a bit worse that they're there in the first place.

    Cheers for the compliments gents. I'm really pleased with the whole thing.

  7. #6
    Netman's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    56.343515, -2.804118
    Posts
    911
    Thank Post
    367
    Thanked 190 Times in 143 Posts
    Rep Power
    54
    Nice indeed - you might want to change the favicon to your crest instead of the default joomla one sometime...

  8. Thanks to Netman from:

    fernt (9th November 2009)

  9. #7

    tech_guy's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    That little bit in the middle of Little Old England
    Posts
    8,131
    Thank Post
    1,907
    Thanked 1,342 Times in 741 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    395
    Very nice looking website. Very clean and professional.

  10. #8
    steve_nfi's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Central London
    Posts
    290
    Thank Post
    149
    Thanked 24 Times in 20 Posts
    Rep Power
    18
    Nice looking site. Well done.

  11. #9
    mullet_man's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Oldham
    Posts
    726
    Thank Post
    34
    Thanked 46 Times in 45 Posts
    Rep Power
    26
    Very nice, but I hope the lunch prices are not daily!!!!

  12. #10
    mossj's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Leicester
    Posts
    1,466
    Thank Post
    157
    Thanked 189 Times in 174 Posts
    Rep Power
    52
    I like it! Looks good and smooth. As said Favicon needs changing.

    My only personal gripes are
    - Where you have a image in a module, the background is set to white, creating a box with the blue tint.

    - I don't like how the slideshow takes a while to load, meaning I could start to read the content only to have the slideshow move what I was reading down once it's finished loading.


    p.s I'm jelous of that climbing wall!!! been a while since i've been a while since I've had a chance to climb.

  13. Thanks to mossj from:

    fernt (9th November 2009)

  14. #11

    SimpleSi's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lancashire
    Posts
    5,780
    Thank Post
    1,469
    Thanked 591 Times in 443 Posts
    Rep Power
    168
    You do know that having horizontal scrolling text is the website equivalent of wearing shell-suits and won't appeal to your target audience

    And if you think it looks OK- your wrong - ditch it now

    regards

    Simon

    Is it gone yet?

  15. Thanks to SimpleSi from:

    fernt (9th November 2009)

  16. #12
    alan-d's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sutton Coldfield
    Posts
    2,414
    Thank Post
    359
    Thanked 256 Times in 187 Posts
    Rep Power
    75
    Nice one

    Did you put the latest 1.5.15 patch on?

  17. Thanks to alan-d from:

    fernt (9th November 2009)

  18. #13

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Manchester
    Posts
    44
    Thank Post
    14
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    12
    Thanks all. I'm slowly moving through the fixes you've suggested, although the news ticker is staying*.

    *For now, at least. At least I've not used <marquee></marquee> tags.

  19. #14

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Manchester
    Posts
    44
    Thank Post
    14
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    12
    Quote Originally Posted by mossj View Post
    Where you have a image in a module, the background is set to white, creating a box with the blue tint.
    I can't see this at my end, or any other monitors I've tested it on. Which bit exactly has got a blue tint?

    Ta.

  20. #15
    jsnetman's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    887
    Thank Post
    23
    Thanked 134 Times in 126 Posts
    Rep Power
    39
    Nice, but when I load the site it does a funny wobble when the scrolling picture loads and then goes into compatibility mode.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. display a website within another website
    By RabbieBurns in forum Web Development
    Replies: 14
    Last Post: 24th July 2009, 06:25 PM
  2. website
    By tomscaper in forum General Chat
    Replies: 18
    Last Post: 22nd January 2009, 04:20 PM
  3. We need a new website and I need help... please?
    By elsiegee40 in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 9
    Last Post: 20th January 2009, 08:53 PM
  4. website down by RM
    By kennysarmy in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 22nd July 2008, 11:08 AM
  5. New website
    By Norphy in forum Web Development
    Replies: 8
    Last Post: 31st March 2006, 01:31 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •