+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
EduGeek Joomla 1.5 Package Thread, Installation :/ in Projects:; Anyone got a config.php file i can edit to at least see if it's installing?...
  1. #16
    apoth0r's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Northants
    Posts
    1,221
    Thank Post
    151
    Thanked 180 Times in 132 Posts
    Rep Power
    52
    Anyone got a config.php file i can edit to at least see if it's installing?

  2. #17

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7,231
    Thank Post
    1,446
    Thanked 1,859 Times in 1,252 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    559
    Quote Originally Posted by apoth0r View Post
    Anyone got a config.php file i can edit to at least see if it's installing?
    Sure, PM your address and I'll send one over

  3. #18

    GrumbleDook's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Gosport, Hampshire
    Posts
    10,074
    Thank Post
    1,384
    Thanked 1,889 Times in 1,170 Posts
    Blog Entries
    19
    Rep Power
    614
    Quote Originally Posted by kmount View Post
    Steve,

    Either get in touch with Synetrix directly or I'll no doubt speak to one of them tonight if you want me to mention it?

    Kim.
    Please, please, please use the service desk folks ... it is what we pay for and going directly to other folk can really screw things up (especially when it comes to making sure things get done!)

  4. #19

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7,231
    Thank Post
    1,446
    Thanked 1,859 Times in 1,252 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    559
    Don't want to speak on behalf of Steve but this seems to have been resolved by using an edited config I sent him.

  5. #20
    apoth0r's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Northants
    Posts
    1,221
    Thank Post
    151
    Thanked 180 Times in 132 Posts
    Rep Power
    52
    Used the service desk to rule out one of the possible problems and was given a bit of info. Then went to good ol' Spark for a config file. All working and dandy now.
    Thanks for the heads up though Tony

  6. #21

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    65
    Thank Post
    5
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    16
    I had exactly the same problem.

    Edited the config file manually, though, and everything was then fine.

    Hopefully I wont run into similar issues further down the line...



SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. GeoGebra installation
    By saidei in forum Educational Software
    Replies: 0
    Last Post: 4th March 2009, 01:53 PM
  2. XP Installation Prob
    By sLiDeR in forum Windows
    Replies: 13
    Last Post: 11th May 2008, 05:36 PM
  3. Installation
    By petectid in forum ICT KS3 SATS Tests
    Replies: 6
    Last Post: 15th November 2006, 01:11 PM
  4. Dartfish Installation
    By richard in forum Educational Software
    Replies: 6
    Last Post: 1st November 2006, 10:58 PM
  5. Installation Help
    By Ric_ in forum Learning Network Manager
    Replies: 6
    Last Post: 15th January 2006, 07:17 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •