+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
EduGeek Joomla 1.5 Package Thread, Site Loading too slow in Projects:; Ive had the Joomla Edugeek package running for a few months now. The old one ie 1.0. Very happy with ...
  1. #1

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    north east
    Posts
    2
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Site Loading too slow

    Ive had the Joomla Edugeek package running for a few months now. The old one ie 1.0. Very happy with whole of site but the homepage takes an age to load up. Anyone got any suggestions to improve the site load

    Take a look

    St Robert of Newminster Catholic School & Sixth Form College - Home

    Thanks

  2. #2

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,374
    Thank Post
    906
    Thanked 1,811 Times in 1,559 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    468
    I had a similar problem with joomla this is what i did.

    1. Install a clean install.
    2. Remove the Database from the new one and repalce it with the new one
    3. Move any other files over



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Moodle - Site Admin Pages not loading
    By barney in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 12
    Last Post: 4th February 2009, 02:42 PM
  2. [CLOSED] Misc: Slow loading
    By wizzard in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 7
    Last Post: 17th September 2008, 09:55 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •