+ Post New Thread
Results 1 to 9 of 9
EduGeek Joomla 1.5 Package Thread, Joomla Site Not Working in Firefox in Projects:; Hi All, We've just launched our new school website. The site looks fine when opened in IE but in Firefox ...
  1. #1

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Hampshire
    Posts
    38
    Thank Post
    3
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    14

    Joomla Site Not Working in Firefox

    Hi All,
    We've just launched our new school website.
    The site looks fine when opened in IE but in Firefox the layout of the site is all over the place.
    The website is here.

    Any help would be greatly appreciated!
    Thanks,

  2. #2
    Fontayne56's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    130
    Thank Post
    17
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    Rep Power
    13

    layout

    Sure is now down to your Microsoft Academy Status lol.


    I had this problem, with a site i made. I had to change the template in the end.

    Did you make the template? or was it downloaded. I know some templates can be very strange in Firefox.

  3. #3

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Hampshire
    Posts
    38
    Thank Post
    3
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    14
    I think the template was already built into the installation.
    Its the eg_red 1.5 template.

  4. #4

    rush_tech's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Nottingham
    Posts
    1,408
    Thank Post
    111
    Thanked 265 Times in 201 Posts
    Rep Power
    194
    Have you tried disabling the jsnslideshow banner? to see what happens?
    Maybe try another module ie ROKslideshow

  5. #5
    Zimmer's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Chadderton
    Posts
    116
    Thank Post
    10
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    13
    I've also had this problem with a site I've worked on recently.

    In the end I changed the template, it was the quickest way to fix the problem without having to drill to deep into things! Yes I know that is just lazy but I didn't have the time to investigate it properly!

  6. #6

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Hampshire
    Posts
    38
    Thank Post
    3
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    14
    Thanks rush_tech, but no joy.
    The banner has gone, but the layout is still all over the place.

  7. #7

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Hampshire
    Posts
    38
    Thank Post
    3
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    14
    I have just tried using a different template and still no luck.

  8. #8

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Gosport
    Posts
    64
    Thank Post
    1
    Thanked 18 Times in 13 Posts
    Rep Power
    15
    Forgive me if I'm being stupid, but in what way is this broken (other than the slideshow not playing for me)?
    IE:


    FF:


    ... or did you fix it already?
    I'm using IE7 and FF3 on a windows XP machine.

    Hello
    :-Dave

  9. #9

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Hampshire
    Posts
    38
    Thank Post
    3
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    14

    Fixed!

    Thanks lightinthedark - but I have now fixed the problem!

    The problem was with the Top Menu bar. For some reason Firefox didnt like the length of the text in this menu, so i have shortened one of the links and all is well. Not sure why the slideshow doesnt work - that will be tommorows job!

    Thanks everyone for your help

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. My joomla site 1.5 has been done over as well!
    By reggiep in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 9
    Last Post: 7th October 2008, 10:27 AM
  2. New Site Feature: IE7 and FireFox search provider
    By ZeroHour in forum General EduGeek News/Announcements
    Replies: 4
    Last Post: 5th August 2008, 11:25 AM
  3. [CLOSED] Bug/Error: Joomla not working
    By Jackd in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 4
    Last Post: 21st January 2008, 09:49 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •