+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
EduGeek Joomla 1.5 Package Thread, Bit of Joomla Help Please in Projects:; Ive had a fair bit of Joomla experience now and have created a few sites Home and Fellgate Primary School ...
  1. #1
    pagelad's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Newcastle
    Posts
    181
    Thank Post
    4
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    15

    Bit of Joomla Help Please

    Ive had a fair bit of Joomla experience now and have created a few sites

    Home

    and

    Fellgate Primary School (nearly finished)

    but seem to be having a bit of trouble with my latest one

    St Oswalds COFE

    For some reason on Firefox on my laptop it works as its supposed to but in IE its completely all over the shop.

    If anyones got any experience and would like to have a look for me it would be a great help.

  2. #2

    SimpleSi's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lancashire
    Posts
    5,829
    Thank Post
    1,476
    Thanked 595 Times in 446 Posts
    Rep Power
    170
    What I do when this happens is quickly start again with a copy of the oringnal templte yours is based upon and make the big changes and see which one caused the problem.

    At a guess, its something to do with the header so that's where I'd play with first - don't worry about colours - once you've found the "fault" (And its normally IE6s fault really ) - just fix it and apply the change to your real template.

    I had to do this about 5 times when I converting the egJP header to use one simple image so it worked on ff/ie6/ie7

    regards

    Simon



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Not going to be around for a bit....
    By Dos_Box in forum General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 5th September 2008, 05:33 PM
  2. Bit unusual but you never know
    By SpecialAgent in forum Educational IT Jobs
    Replies: 3
    Last Post: 31st March 2008, 10:54 AM
  3. Little bit under your name...
    By mrforgetful in forum General Chat
    Replies: 18
    Last Post: 16th August 2007, 09:27 AM
  4. Gone for a bit !
    By Jake in forum General Chat
    Replies: 17
    Last Post: 1st February 2006, 11:38 PM
  5. Bit Harsh!
    By StewartKnight in forum General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 13th July 2005, 03:10 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •