+ Post New Thread
Results 1 to 9 of 9
EduGeek Joomla 1.5 Package Thread, Question on Title in Projects:; I am curious to why that the title of the page or the website when you use this says only ...
  1. #1
    daboroe's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    108
    Thank Post
    2
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Rep Power
    16

    Question on Title

    I am curious to why that the title of the page or the website when you use this says only the title of the website. when you are using FF for example you have the FF symbol top left and then the title of the website. that never changes what so ever even if you have everything that the joomla people tell you to enable enabled. it is something int he coding of the project that i would like changed. if necessary i can provide screen shots. i would want this to say the title of the page or the title.

    thanks

    daboroe

  2. #2
    daboroe's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    108
    Thank Post
    2
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Rep Power
    16
    no one can give me an answer?

    come on please?

  3. #3
    alonebfg's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    south west some of the time
    Posts
    834
    Thank Post
    12
    Thanked 34 Times in 21 Posts
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    24
    if you could explane and if you have a screeshot it would help.

    Also If you are not answered right away please be patient as the only time i get to come on the fourms is mostly in the evening if i am well enough. some times it may take a couple of days so please bare with me but i will answer all questions asap.

  4. #4
    daboroe's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    108
    Thank Post
    2
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Rep Power
    16
    Quote Originally Posted by alonebfg View Post
    if you could explane and if you have a screeshot it would help.

    Also If you are not answered right away please be patient as the only time i get to come on the fourms is mostly in the evening if i am well enough. some times it may take a couple of days so please bare with me but i will answer all questions asap.


    all right. hold on. let me get the screen shots again

    http://img249.imageshack.us/my.php?i...problemmq0.jpg

    I know it is something in the coding because i downloaded the download from here installed it and went through it and it did the same thing. so by that the only way i could assume that it is doing it is that it is in the coding or how you guys have the database settings

    do not mind the thing about the double title that was solved.
    Last edited by daboroe; 7th October 2008 at 09:12 PM.

  5. #5
    alonebfg's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    south west some of the time
    Posts
    834
    Thank Post
    12
    Thanked 34 Times in 21 Posts
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    24
    the address you have given does not work ??

  6. #6
    alonebfg's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    south west some of the time
    Posts
    834
    Thank Post
    12
    Thanked 34 Times in 21 Posts
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    24
    ok the problem is not a coding in fact it is not a problem it is a plugin and needs to be set up to how you want it and that can be done from admin login and it is under extension and plugin manager. you need to open system joomlaSEO and set it to waht you wish to be displayed I have done it this way but is not hard to change any problems get back to me.

  7. #7
    daboroe's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    108
    Thank Post
    2
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Rep Power
    16
    Quote Originally Posted by alonebfg View Post
    ok the problem is not a coding in fact it is not a problem it is a plugin and needs to be set up to how you want it and that can be done from admin login and it is under extension and plugin manager. you need to open system joomlaSEO and set it to waht you wish to be displayed I have done it this way but is not hard to change any problems get back to me.
    System - JoomSEO

    Already enabled.and just changed some things. thanks!

    EDIT: When i go and bookmark it still only uses the website name. how can i change that?
    Last edited by daboroe; 7th October 2008 at 11:07 PM.

  8. #8

    Domino's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bromley
    Posts
    4,127
    Thank Post
    217
    Thanked 1,322 Times in 812 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    518
    Have you cleared your browser cache?

  9. #9
    daboroe's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    108
    Thank Post
    2
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Rep Power
    16
    Quote Originally Posted by Domino View Post
    Have you cleared your browser cache?
    yes i have done all of that. i clear my browsers cache once or twice a day.

    it says now Art Department | Waynesboro Area Senior High School

    thanks for the help guys!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Edugeek Title
    By DSapseid in forum General Chat
    Replies: 19
    Last Post: 7th May 2008, 09:23 AM
  2. Menu and Title Colours
    By Dafty in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 2
    Last Post: 2nd April 2008, 04:37 PM
  3. [CLOSED] Bug/Error: Changing the title of a thread
    By FN-GM in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 10
    Last Post: 18th February 2008, 11:06 PM
  4. How do I change the title
    By Grommit in forum Comments and Suggestions
    Replies: 14
    Last Post: 8th February 2008, 09:45 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •