+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
EduGeek Joomla 1.5 Package Thread, Image gallery not working - no pics in Projects:; ive just uploaded joomla 1.5.3 (and then upgraded to 1.5.4) and the pictures dont show up. Usually there are scrolling/rotating ...
  1. #1

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    25
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Image gallery not working - no pics

    ive just uploaded joomla 1.5.3 (and then upgraded to 1.5.4) and the pictures dont show up. Usually there are scrolling/rotating pics of running, computers etc but they dont show up on my computer (or the ones at school)

    However, trying it on two friends computers, the pictures show up fine. Are there some settings somewhere that need to be changed/adjusted?

    Any ideas?

    Trosnant Junior School to go and check it out!

  2. #2

    rush_tech's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Nottingham
    Posts
    1,408
    Thank Post
    111
    Thanked 265 Times in 201 Posts
    Rep Power
    194
    Working here, update flash maybe?

  3. #3

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    London
    Posts
    7,590
    Thank Post
    109
    Thanked 762 Times in 593 Posts
    Rep Power
    180
    Sorry to say but it works here too... have you maybe got a mangled version in your web cache?

  4. #4

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,821
    Thank Post
    873
    Thanked 1,675 Times in 1,458 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    444
    works fine to

  5. #5

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    276
    Thank Post
    24
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    18
    Same here works fine.

  6. #6

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    25
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    thanks

  7. #7

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,821
    Thank Post
    873
    Thanked 1,675 Times in 1,458 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    444
    What was the problem mate?

  8. #8

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    25
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    i updated flash and also re-uploaded the slideshow module/component and it seems fine now.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. How do I display a gallery of pics, something like <pics>
    By reggiep in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 1
    Last Post: 20th June 2008, 04:15 PM
  2. image gallery on moodle
    By strawberry in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 7
    Last Post: 20th February 2008, 10:43 AM
  3. Edugeek Joomla - Simple Image Gallery
    By j17sparky in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 1
    Last Post: 3rd December 2007, 02:21 PM
  4. Joomla Image Gallery
    By _Bat_ in forum Web Development
    Replies: 22
    Last Post: 2nd March 2007, 08:51 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •