+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
EduGeek Joomla 1.5 Package Thread, 2 problems im having with joomla 1.5 in Projects:; the boder colour around the page is missing and the image that constantly changes (at top of main page) is ...
  1. #1
    PEO
    PEO is offline
    PEO's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,093
    Thank Post
    457
    Thanked 150 Times in 95 Posts
    Rep Power
    71

    2 problems im having with joomla 1.5

    the boder colour around the page is missing and the image that constantly changes (at top of main page) is on every page of the site and not just the main front page

    any suggestions

    cheers
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 2 problems im having with joomla 1.5-screen-shot.jpg  

  2. #2

    rush_tech's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Nottingham
    Posts
    1,408
    Thank Post
    111
    Thanked 265 Times in 201 Posts
    Rep Power
    194
    To change what pages the module appears on goto the module properties
    (see attached)
    I'm guessing that the background image in your css is not defined
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 2 problems im having with joomla 1.5-module_options.jpg  

  3. Thanks to rush_tech from:

    PEO (19th July 2008)

  4. #3
    PEO
    PEO is offline
    PEO's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,093
    Thank Post
    457
    Thanked 150 Times in 95 Posts
    Rep Power
    71
    cheers rob, I've sorted the banner.

    I cant see what could be wrong with the css file.

    does anyone have a css file that works?

  5. #4
    alonebfg's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    south west some of the time
    Posts
    834
    Thank Post
    12
    Thanked 34 Times in 21 Posts
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    24
    what res have you got your screen at as I know if it is not high enough it can cause issues

  6. #5
    PEO
    PEO is offline
    PEO's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,093
    Thank Post
    457
    Thanked 150 Times in 95 Posts
    Rep Power
    71
    Hi mate,

    I mangaed to sort the problem out in the end. Cant remember what I did and I didnt write it down.

    cheers for the help

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. What do i need to do this? - Joomla
    By randle in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 10
    Last Post: 4th July 2008, 11:52 AM
  2. Joomla 1.5 help
    By Sheepy in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 3
    Last Post: 3rd July 2008, 02:33 PM
  3. joomla 1.5
    By russdev in forum Web Development
    Replies: 1
    Last Post: 8th May 2008, 07:33 PM
  4. Is There anything else like joomla
    By johnkay21 in forum Web Development
    Replies: 15
    Last Post: 29th May 2007, 11:47 AM
  5. Problems getting joomla to work
    By krisd32 in forum Windows
    Replies: 21
    Last Post: 28th March 2006, 09:08 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •