+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
EduGeek Joomla 1.5 Package Thread, Logo doesnt stay in Projects:; I have uploaded a logo via ftp and the first time the page loads, the school logo is there for ...
  1. #1

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    25
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Logo doesnt stay

    I have uploaded a logo via ftp and the first time the page loads, the school logo is there for about 1 second, then it disappears

    Trosnant Junior School

    any ideas???

  2. #2

    Join Date
    May 2008
    Location
    Kent
    Posts
    94
    Thank Post
    57
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    14
    Look like you have 2 logos in the same box! one shows then the other.
    HTH

  3. #3

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,729
    Thank Post
    1,271
    Thanked 1,644 Times in 1,100 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    505
    Hmm interesting, works fine in Firefox but not in IE.

  4. #4

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    25
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    haha thanks guys...

    neither very helpful though

    anyone got ay suggestions? i deleted the bgcolour file and it just took out the red one. i might have a bit more of a play tonight and see what happens

  5. #5
    alonebfg's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    south west some of the time
    Posts
    834
    Thank Post
    12
    Thanked 34 Times in 21 Posts
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    24
    you need to download the latest update and do this RT_Rokwebify Header Issue

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. uploading doesnt work
    By ianaddisonuk in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 4
    Last Post: 11th July 2008, 12:56 AM
  2. Vista: Is it here to stay?
    By gshaw in forum Windows Vista
    Replies: 73
    Last Post: 6th May 2008, 01:08 PM
  3. LNM Shortcut doesnt work
    By Chris in forum Learning Network Manager
    Replies: 4
    Last Post: 4th March 2008, 02:30 PM
  4. Moodle - Course Creator won't stay put!!
    By alan-d in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 15
    Last Post: 9th March 2007, 11:27 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •