+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
EduGeek Joomla 1.5 Package Thread, Top graphic on edgugeek 1.5 - Yes I've cocked it up in Projects:; Can someone look at this and tell me why my top graphic has gone a bit mental. I have no ...
  1. #1
    reggiep's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In the vast area of space and time
    Posts
    1,550
    Thank Post
    518
    Thanked 56 Times in 50 Posts
    Rep Power
    30

    Top graphic on edgugeek 1.5 - Yes I've cocked it up

    Can someone look at this and tell me why my top graphic has gone a bit mental. I have no idea what I havedone but the school logo dissapears and the colour selctor goes back to front?


    http://http://72.52.134.25/~prento/index.php

    Could I restore this item by ftp'ing the correct module over the top of the old one?

    Thanks

    A.N. Idiot

  2. #2

    Edu-IT's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7,337
    Thank Post
    404
    Thanked 650 Times in 594 Posts
    Rep Power
    188
    I'm not sure I quite understand. The top header, where it says school name, looks fine?

  3. #3

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,075
    Thank Post
    160
    Thanked 937 Times in 731 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    275
    All seems fine here in FF 3.0 don't get what the problem is.

    James.

  4. #4

    Join Date
    May 2008
    Posts
    8
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm seeing the problem with IE7.

    EDIT: I've noticed the problem has already been flagged in the thread "RT_Rokwebify Header Issue" - looks like you haven't done anything wrong at all!
    Last edited by KecskeBak; 20th June 2008 at 05:47 PM. Reason: Noticed issue has already been discussed

  5. #5
    kearton's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Yorkshire, via NZ ;)
    Posts
    893
    Thank Post
    176
    Thanked 118 Times in 95 Posts
    Rep Power
    48
    It looks fine in FF3 and SeaMonkey.
    It's borked with IE8 beta...
    I don't have Opera or Safari on this PC to test...

    I know how you feel though... I have a browser specific problem of my own still



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Good software for D&T/Graphic Modelling unit
    By clonepage_clearpage in forum Educational Software
    Replies: 6
    Last Post: 27th February 2008, 02:52 PM
  2. Half Height Graphic Cards
    By timbo343 in forum Hardware
    Replies: 13
    Last Post: 16th November 2007, 12:16 PM
  3. Outlook/Exchange Graphic Compression
    By park_bench in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 7th September 2007, 11:15 AM
  4. Graphic Tablets
    By speckytecky in forum Recommended Suppliers
    Replies: 12
    Last Post: 8th October 2006, 09:20 PM
  5. Control graphic attachment in posts
    By NetworkGeezer in forum Comments and Suggestions
    Replies: 6
    Last Post: 24th May 2006, 10:25 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •