+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
EduGeek Joomla 1.5 Package Thread, Rokslideshow not updating images in Projects:; I have a Rokslideshow on our front page which was working fine. I only have 5 images, each with an ...
  1. #1
    callmeroy1's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Walton, Surrey
    Posts
    7
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Rokslideshow not updating images

    I have a Rokslideshow on our front page which was working fine. I only have 5 images, each with an assosiated txt files. I removed one of the old images so I could add a new one and at first my ie8 didnt show the image changes (the new txts showed ok). After I restarted my web browser the new images showed, with correct txt.

    I have just been informed by someone using Google Chrome that their slideshow is still showing the old images with the new txt, even though their pc has been turned off and on 3 or 4 times since I updated it.

    I viewed it from my Google Chrome and it loaded correctly.

    Has anyone had this issue before and is there a way to force this to refresh for all visitors for the site. I dont want to have to tell the user that they need to clear their cache as this will only solve the problem for this one user.

    Thanks

    R E S

  2. #2
    callmeroy1's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Walton, Surrey
    Posts
    7
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have found a work around, but would still like to know if anyone has a better answer.

    Rokslideshow does not need the images to start at 1. I have renamed all my images and txt files to start at 50, upto 55. I can now add images either side of this and delete old ones without the worry for a users cache to be updated.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [CLOSED] Bug/Error: Views on a thread not updating properly?
    By localzuk in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 1
    Last Post: 6th May 2008, 12:07 PM
  2. [CLOSED] Bug/Error: Home page "last 10 posts" not updating
    By mrcrazy04 in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 1
    Last Post: 24th January 2008, 11:07 PM
  3. Windows Pro SP2 Will Not Update
    By DaveP in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 20th February 2007, 03:03 PM
  4. Windows not updating
    By Ric_ in forum Windows
    Replies: 9
    Last Post: 28th March 2006, 08:55 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •