+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
EduGeek Joomla 1.0 Package Thread, image wierd in Projects:; Im back again with yet another problem (sorry) The theme that i was using i didnt feel look very well. ...
  1. #1
    darbyshire's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Wigan
    Posts
    75
    Thank Post
    14
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    14

    image wierd

    Im back again with yet another problem (sorry)

    The theme that i was using i didnt feel look very well.
    So i change the theme the Edugeek red theme.

    All is well except the JSN ImageShow is not at the top but at the bottom.

    If someone could have a look at the website and tell me what they think it could be.

    Rose Bridge High School - Home

    EDIT: Just had a look and on firefox it is messed up and on IE is not showing at all.

    Thanks
    Peter
    Last edited by darbyshire; 4th June 2009 at 10:14 AM.

  2. #2
    apoth0r's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Northants
    Posts
    1,221
    Thank Post
    151
    Thanked 180 Times in 132 Posts
    Rep Power
    51
    The mod rokslideshow has probably been changed position somehow, if you want it at the top it needs to be in the "user1" position i believe.

    As a side note the red on red in the header image/logo is quite hard to read! Might want to contrast it a little.

  3. #3
    darbyshire's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Wigan
    Posts
    75
    Thank Post
    14
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    14
    how to change the position to user1?

  4. #4
    darbyshire's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Wigan
    Posts
    75
    Thank Post
    14
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    14
    i have found out how to change it. But when i do it doesnt go to the top.

    Thanks
    Peter

  5. #5
    mossj's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Leicester
    Posts
    1,466
    Thank Post
    157
    Thanked 189 Times in 174 Posts
    Rep Power
    52
    After you have changed the position in the module manager, you need to change the order that the slideshow appears in (using the module manager).

    Also if you wish to see which positions go where go to the template manager and preview your site.

  6. #6
    darbyshire's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Wigan
    Posts
    75
    Thank Post
    14
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    14
    i have just doubled checked that i have done that. but i am unsure what one is your above all of the writing. On the previous theme is was "Inset".

    Thanks
    Peter

  7. #7
    mossj's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Leicester
    Posts
    1,466
    Thank Post
    157
    Thanked 189 Times in 174 Posts
    Rep Power
    52
    Will do it in step by step form

    To figure out what position you want the SlideShow
    1) log in to the back-end as admin
    2) Click Extensions -> Template Manager
    3) Look for the template with the *star* in the default column and check the radio button.
    4) Click edit
    5) Click Preview
    6) You are given a lovely preview with all the positions listed in it

    To change the position of your module
    1) log in to the back-end as admin
    2) Click Extensions -> Module Manager
    3) Click on the module
    4) Change position and Apply
    5) All should be good

    To check the order of your module
    1) log in to the back-end as admin
    2) Click Extensions -> Module Manager
    3) Select the position you set the module to
    4) Make sure that it is order you want it
    5) All should be good

    Just took a look at some of the other edujoomla sites and it looks like the position SHOULD be "user6" not "inset"
    Last edited by mossj; 5th June 2009 at 02:50 PM.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Wierd IE Bug
    By sLiDeR in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 25th March 2009, 04:17 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 13th January 2008, 11:39 PM
  3. wierd redirect
    By Scotmk in forum Web Development
    Replies: 7
    Last Post: 21st November 2007, 04:39 PM
  4. Wierd Printing Problem
    By binky in forum Wireless Networks
    Replies: 1
    Last Post: 17th July 2007, 09:31 AM
  5. use.com displaying wierd behaviour
    By indie in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 20th September 2006, 03:47 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •