+ Post New Thread
Results 1 to 1 of 1
EduGeek Joomla 1.0 Package Thread, Websearch not displaying in Projects:; I have been given the html code for a websearch box that makes the school money everytime it is used. ...
  1. #1
    DSapseid's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    West Sussex
    Posts
    1,152
    Thank Post
    130
    Thanked 54 Times in 47 Posts
    Rep Power
    38

    Websearch not displaying

    I have been given the html code for a websearch box that makes the school money everytime it is used. I have modified the images that were supplied with it and got it looking how i want it. However whenever i login and add it as either a new module or content item and click the html button to go to the html editor and then paste the code in click save and all i get is the terms and conditions appear with the other two cells in the table empty?!?!

    Code is below and 2 screenshots of how it looks and how its supposed to look


    Code:
    <form action="http://search.chpadmin.co.uk/" target="_new">
    <input type="hidden" name="cid" value="2963">
    <input type="hidden" name="customtag" value="">
     
    <table style="border:2px solid #000000;">
     <tr>
      <td><input type="image" src="http://www.manhoodcommunitycollege.com/image/search_small.jpeg" alt="Search" />
      </td>
      </tr>
      <tr><td align="left">
      <input type="text" name="q" size="19" style="height:32px;font-size:20px"><input type="image" src="http://search.chpadmin.co.uk/button.jpg" name="Search" alt="Search">
         </td>
        </tr>
        <tr>
         <td>
          <a href="http://www.whitedotbox.com/partnerterms.htm">
          <font color="#000000" size="1" face="Tahoma">Terms and Conditions</font>
          </a>
         </td>
        </tr>
    </table>
    
    
    </form>
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Websearch not displaying-wrong.jpg   Websearch not displaying-shouldlooklike.jpg  

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Outlook not displaying FROM field
    By MK-2 in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 23rd September 2008, 04:48 PM
  2. IE7 not displaying Menus
    By kerlj001 in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 5
    Last Post: 24th February 2008, 08:28 PM
  3. [CLOSED] Bug/Error: Signature not displaying correctly
    By kearton in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 2
    Last Post: 9th January 2008, 09:20 AM
  4. Displaying AUP
    By richard.thomas in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 2nd November 2007, 10:41 AM
  5. Displaying what the teacher is doing on all workstations
    By _Bat_ in forum How do you do....it?
    Replies: 27
    Last Post: 12th June 2007, 04:18 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •