+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
EduGeek Joomla 1.0 Package Thread, Problem with old/new domain name in Projects:; In lancs, schools used to have xxxx.lancsngfl.ac.uk and now can have yyy.lancs.sch.uk e.g whitefield23.lancsngfl.ac.uk is now whitefield-pri.lancs.sch.uk All great but ...
  1. #1

    SimpleSi's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lancashire
    Posts
    5,808
    Thank Post
    1,476
    Thanked 592 Times in 444 Posts
    Rep Power
    168

    Problem with old/new domain name

    In lancs, schools used to have xxxx.lancsngfl.ac.uk and now can have yyy.lancs.sch.uk

    e.g

    whitefield23.lancsngfl.ac.uk is now whitefield-pri.lancs.sch.uk

    All great but causing a problem with the package.

    I've uploaded 2 sites -www.broadoak.lancs.sch.uk V1.0 and EduGeek.net V1.5

    Both sites revert to old domain names when you naviage from home page but I don't think I ever set the old domain name in for broadoak and I defintely didn't do it for whitefield.

    There is a line in broadoak's configuration.php
    Code:
    $mosConfig_live_site = 'http://www.broadoak.lancsngfl.ac.uk'
    but I don't know if thats the problem and/or whether its legit to change it

    And the configuration.php file in whitefield V1.5 doesn't have any such line.

    Any ideas?

    Other lancs websites using other CMS don't seem to have the problem (Howick Primary School for example which uses Lancs own CMS product) [edit]sorry wroong school 1st time[/edit]

    regards

    Simon
    Last edited by SimpleSi; 23rd May 2008 at 04:11 PM.

  2. #2

    SimpleSi's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lancashire
    Posts
    5,808
    Thank Post
    1,476
    Thanked 592 Times in 444 Posts
    Rep Power
    168
    After a bit of googling I decided that
    Code:
    $mosConfig_live_site
    was the problem with my 1.0 site

    I changed it and now the url stays as original when navigating through the site.

    Just have to hunt down where this stored/what its called in my 1.5 site

    regards

    Simon

  3. #3

    SimpleSi's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lancashire
    Posts
    5,808
    Thank Post
    1,476
    Thanked 592 Times in 444 Posts
    Rep Power
    168
    Sorted - contacted our webteam and they got the trolls in cellar to sort out the domain name redirection properly

    regards

    Simon

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 21st February 2008, 03:09 PM
  2. DNS Problem - Domain Trust
    By mortstar in forum Wireless Networks
    Replies: 2
    Last Post: 17th August 2007, 10:19 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 11th June 2007, 08:31 AM
  4. New domain dns problem
    By Jamie_a in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 12th March 2007, 03:17 PM
  5. Problem accessing machines from a sub-domain
    By mark in forum Wireless Networks
    Replies: 13
    Last Post: 22nd August 2005, 03:52 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •