+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
EduGeek Joomla 1.0 Package Thread, website running slow from remote machine in Projects:; Been playing with the edugeek joomla site. I have it installed on a test machine. It runs fine from there ...
  1. #1
    PEO
    PEO is offline
    PEO's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,088
    Thank Post
    437
    Thanked 149 Times in 94 Posts
    Rep Power
    71

    website running slow from remote machine

    Been playing with the edugeek joomla site. I have it installed on a test machine. It runs fine from there but it runs slow as hell from a remote desktop, pluss most of the content is missing.

    any ideas what I can do to solve this... Thank you

  2. #2


    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3,387
    Thank Post
    183
    Thanked 350 Times in 279 Posts
    Rep Power
    147
    Remote desktop? As in TS? It will be,mostly due to the flash slideshow part of it.

    Or do you mean from a remote computer using a browser? If so then you will probably find you will need to resize the images which come with the package. Or atleast you did for the first release as iirc they were un-nesseserily big
    Last edited by j17sparky; 13th May 2008 at 01:38 PM.

  3. #3

    SYSMAN_MK's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    3,978
    Thank Post
    484
    Thanked 1,330 Times in 721 Posts
    Rep Power
    425
    When you say most of the conent is missing do you mean layout etc? Can you supply a screen dump to show the issue?

    My guess at the moment would be the live site value in the configuration.php file is wrong.

  4. #4
    PEO
    PEO is offline
    PEO's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,088
    Thank Post
    437
    Thanked 149 Times in 94 Posts
    Rep Power
    71
    Here you go cheers
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails website running slow from remote machine-untitled1.jpg   website running slow from remote machine-untitled2.jpg  

  5. #5

    SYSMAN_MK's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    3,978
    Thank Post
    484
    Thanked 1,330 Times in 721 Posts
    Rep Power
    425
    Check the following in your configuration.php

    Code:
    $mosConfig_live_site = 'http://it-support';

  6. Thanks to SYSMAN_MK from:

    PEO (13th May 2008)

  7. #6
    PEO
    PEO is offline
    PEO's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,088
    Thank Post
    437
    Thanked 149 Times in 94 Posts
    Rep Power
    71
    Cheers for that. I must have made mistake during the install of edugeek joomla

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Remote Desktop or Remote Assistance......?
    By tosca925 in forum Windows
    Replies: 20
    Last Post: 31st January 2012, 08:26 PM
  2. Compiling for another machine
    By Ric_ in forum *nix
    Replies: 3
    Last Post: 13th March 2007, 03:34 PM
  3. Office Fax Machine
    By speckytecky in forum Recommended Suppliers
    Replies: 10
    Last Post: 9th March 2007, 10:34 PM
  4. Only allow certain users to log on to a machine?
    By wesleyw in forum How do you do....it?
    Replies: 7
    Last Post: 16th January 2006, 11:38 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •