+ Post New Thread
Results 1 to 9 of 9
EduGeek Joomla 1.0 Package Thread, Edugeek Joomla cant log in after install. in Projects:; Hi, I'm trying to install the edugeek joomla package download from here but when i complete the install and try ...
  1. #1
    jamin100's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Birmingham
    Posts
    1,079
    Thank Post
    151
    Thanked 100 Times in 80 Posts
    Rep Power
    33

    Edugeek Joomla cant log in after install.

    Hi,

    I'm trying to install the edugeek joomla package download from here but when i complete the install and try to log in as admin i get a message saying wrong username or password.

    I've installed joomla 3 times but i'm still having the same problem. I know the password i'm typing is correct..

    any ideas?

    Ben

  2. #2

    SYSMAN_MK's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    4,012
    Thank Post
    490
    Thanked 1,345 Times in 731 Posts
    Rep Power
    429
    are you using admin/admin?

  3. #3
    jamin100's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Birmingham
    Posts
    1,079
    Thank Post
    151
    Thanked 100 Times in 80 Posts
    Rep Power
    33
    yup. Gonna try to install it on a different host and see what happens.

  4. #4

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Kent UK
    Posts
    4
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi!

    Same here, tried admin/admin and the username and password I entered odd?

  5. #5
    jamin100's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Birmingham
    Posts
    1,079
    Thank Post
    151
    Thanked 100 Times in 80 Posts
    Rep Power
    33
    hmm well im in now... Have installed it on a different host and it works fine.
    Weird.

  6. #6
    My220x's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    UK
    Posts
    257
    Thank Post
    9
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Blog Entries
    8
    Rep Power
    14
    You cold just change the Admins password via the MySQL database.

  7. #7

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Kent UK
    Posts
    4
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    same here, just reinstalled it however the issue im seeing now is that im not seeing the same as the demo site (EG Simple) it looks like the CSS is all wrong, any ideas?

    Thanks!

  8. #8

    SYSMAN_MK's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    4,012
    Thank Post
    490
    Thanked 1,345 Times in 731 Posts
    Rep Power
    429
    If you are using the new eg_simple theme then you need to add some module suffixs to get the desired look. I need to add the info to the eg_simple demo site and package but have not found the time.

    I will try and sort out the info by the end of the day.

  9. 2 Thanks to SYSMAN_MK:

    jamin100 (11th March 2008), steveclifforduk (11th March 2008)

  10. #9

    SYSMAN_MK's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    4,012
    Thank Post
    490
    Thanked 1,345 Times in 731 Posts
    Rep Power
    429
    Right I have added some info to the eg_simple guide. Click here to view.

  11. Thanks to SYSMAN_MK from:

    steveclifforduk (11th March 2008)



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Joomla Install problem
    By AndyCope in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 6
    Last Post: 26th November 2007, 09:59 PM
  2. Joomla - install help needed
    By pooley in forum Web Development
    Replies: 1
    Last Post: 5th October 2007, 02:57 PM
  3. Backup - Joomla install
    By rush_tech in forum *nix
    Replies: 3
    Last Post: 7th June 2007, 08:28 AM
  4. EduGeek Does Joomla
    By GrumbleDook in forum General EduGeek News/Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 8th May 2007, 12:15 PM
  5. Replies: 79
    Last Post: 4th May 2007, 09:34 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •