+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
EduGeek Joomla 1.0 Package Thread, User 6 module position disappeared in Projects:; Hi, The user 6 module position is not working for me anymore. First of all I though it was smoothgallery, ...
  1. #1

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    User 6 module position disappeared

    Hi,

    The user 6 module position is not working for me anymore. First of all I though it was smoothgallery, but it seems anything published to that position will not show.

    I have no idea as to what I could have done.

    Any ideas?

  2. #2

    SYSMAN_MK's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    4,004
    Thank Post
    488
    Thanked 1,339 Times in 727 Posts
    Rep Power
    427
    Which theme are you using sayf00?

  3. #3

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes, I've had a case of 'no user6 content' as well.

    On my local machine (where I am developing a site - not yet public), using the eg_xxxx templates, I can't seem to place anything in user6.

    I do remember in the past, when playing around, I removed or unpublished smooth gallery from this location to just see what a 'plainer' looking site would look like but I cannot now seem to re-establish this component to be displayed. Again, I too thought it must be something specific with smoothgallery but as an experiment I have just changed "Urgent News" from "Right" module (where it could be seen) to "User6" (where it does not appear). Changing it back to "Right" module and I can see it again.

    AFAIK, I've done everything I should be doing, but I too am a bit stumped about this - thought it was just me and something erroneous I must have done (perhaps I have?). For the time being I was ignoring the problem (like an ostrich) and was probably going to re-install the edugeek package again.

    If there is any advice/help out there on this problem, I would be interested to hear.

  4. #4

    SYSMAN_MK's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    4,004
    Thank Post
    488
    Thanked 1,339 Times in 727 Posts
    Rep Power
    427
    Ahh right. In the eg_xxx themes both user6 and top are dependant on each other. So if you have nothing published to one, the other will not be shown.

  5. Thanks to SYSMAN_MK from:

    sayf00 (29th February 2008)

  6. #5

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thumbs up

    Yes, that's done the trick! Thanks

    (another little 'gotcha' to take note of)

  7. #6

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks SYSMAN, that's solved the problem.:-)

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. User 5 Position
    By crazy in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 0
    Last Post: 11th January 2008, 05:28 PM
  2. Default template user 4 module
    By crazy in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 2
    Last Post: 11th January 2008, 09:40 AM
  3. ICT Technician Position
    By openhgs in forum Educational IT Jobs
    Replies: 0
    Last Post: 20th March 2006, 09:33 AM
  4. Kerberos error - All policies disappeared
    By ajbritton in forum Windows
    Replies: 13
    Last Post: 2nd November 2005, 02:13 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •